A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Perfect Look 970*250
Finn wellness 300×300

A HÉT VESZTESE / 12. hét – Green Bay Packers

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Aaron Rodgers QB, Green Bay Packers

Az Atlanta elleni vasárnap esti mérkõzés elveszítése ugyan nem jelenti azonnal a világ végét, de biztos, hogy nem is engedi, hogy lankadjon a Green Bay figyelme, vagy küzdõszelleme. A wisconsini gárdának ugyanis már nem csak az elsõ vagy második kiemelt helyért kell harcot vívnia, hanem magáért a továbbjutásért. A Falcons otthonában a futójáték egyszerûen semmit sem ért és a passzok sem mindig jöttek be, így a csapat végül értékes ponttól esett el. A srácoknak mostmár nem igazán lenne szabad hibázniuk, hiszen jobbnál jobb klubok hada van a nyomukban. A legbiztosabb módszer a továbbjutásra persze a divízió megnyerése lenne, de jelenleg ott a 8-3-on álló és egyre jobban játszó Chicago tartózkodik. Bár a Bears a Jets és a Patriots csapatával is játszik még, a 7-4-es mérleggel rendelkezõ Packers-nek sincs könnyû dolga, mivel a Giants-et és a Patriots-ot is le kell gyûrnie, hogy lépést tudjon tartani a rivális Medvékkel. A wildcard helyekért is óriási a tolongás és sem az Eagles, sem a Saints, sem a Giants, sem pedig a Buccaneers nem fogja könnyen feladni a harcot.

Könnyen lehet, hogy Aaron Rodgers-ék (QB) sorsát az utolsó héten – a Chicago ellen – játszott összecsapás fogja eldönteni. Mike McCarthy (HC) viszont akkor nyugodna meg igazán, ha csapata az addig hátralévõ összes mérkõzésen diadalmaskodna. Ahogy azt a múlt héten is kellett volna.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások