A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Polacsek 970*250
Polacsek 300*300

VISSZATÉRÍTIK AZ NFL JEGYEK ÁRÁT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Az USA Today munkatársa, Michael McCarthy adta hírül, hogy az NFL visszatéríti azon jegyek árát, melyek a 2011-es szezonra szólnak. Természetesen a visszatérítés csak akkor áll, ha elmarad a jövõ évi szezon. A liga ezen döntése a legtisztább jel eddig arra, hogy valóban elõfordulhat, hogy nem lesz jövõre NFL szezon. Azonban lehet, hogy csak egy szimpla blöff a liga részérõl, amivel némileg nyomást akar gyakorolni a szakszervezetre, hogy változtasson álláspontján.

Ráadásul Rosenthal szerint a visszatérítés hülyeség is, hiszen amúgy mit mondott volna a liga a vásárlóknak? „Sajnálom, uram, el kellett volna olvasni az apró betûs részt a jegy hátoldalán. Az van ráírva, hogy nem vagyunk kötelezhetõek arra, hogy valóban megtartsuk a meccset” – valljuk meg, elég suta válasz lett volna a vásárlók felé. További érdekesség az a tény, hogy a liga nem kötelezi a csapatokat, hogy visszaadják a luxushelyek és egyéb extra helyekre szóló foglalások árát. Természetesen könnyen elképzelhetõ, hogy a vásárlók perre mennek majd, de ez már nem a liga gondja lenne.

A PFT nagyon hisz abban, hogy még karácsony elõtt, mármint az idei karácsony elõtt, meg tudnak egyezni a felek, de ehhez elengedhetetlen, hogy sûrûsödjenek a megbeszélések, hogy minden apró részletet a legoptimálisabb módon tudjanak kialakítani.

Forrás: PFT

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások