A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Perfect Look 970*250
Vajdapair-hja-300×300

A SORS BAL LÁBA

acapella 640×480

Úgy bizony. Hiába a fifikás taktika, hiába „Fitzpatrick elmetrükkjei”, a Bills-en még az erõ sem segít. Az utolsó hat meccsükbõl csak kettõt nyertek meg, de a szezonban eddig hat potenciális playoff résztvevõ csapattal is sikerült döntetlent elérni a negyedik negyed végére. Aztán itt meg is állnak a pozitívumok. Már ami a végeredményeket érintik, ugyanis kivétel nélkül, az összes hosszabbításos meccsüket elvesztették. Kikaptak a Ravens-tõl, a Chiefs-tõl és legutóbb a Steelers-tõl is. Azonban az utolsó vereségben nagy szerepet játszott Steve Johnson lyukat marka, amibe egyébként tanítani való módon varázsolta bele Fitzpatrick a tojáslabdát.

Ugyan arról a rájátszásbeli részvételrõl felesleges álmodoznia a Bills szurkolóknak, azt még remélhetik, hogy jövõre a jobbik lábával kel fel a sors és az igen fejlõdõképes csapat végre több gyõzelemmel, mint vereséggel fogja zárni a szezont.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások