A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Perfect Look 970*250
acapella 300×300

ELNYÚJTOTT SZENVEDÉSEK

Acapella 640×480

Fotón: Quinton Ganther RB (Bills) és James Farrior ILB (Steelers)

A Bölények ebben az évben egészen hihetetlen balszerencsével játszanak. Amióta Fitzpatrick irányít, a csapat komoly javulásnak indult, de a 2-9-es mérleg lehetne sokkal jobb is, ha a hosszabbítások a Buffalonak kedveznének. A Bills játékosai ezúttal is a második félidõben találtak magukra, akárcsak a Bengals ellen, de ezúttal csak 10 pontnyi hátrányt kellett ledolgozni. A momentum mindenképpen velük volt a hosszabbításban, hiszen Ryan Lindell field goaljával õk harcolták ki az egyenlítést és ezzel együtt a hosszabbítást is.

A ráadás azonban nem kedvezett a Billsnek. Csak úgy, mint idén minden alkalommal, ezúttal is támadhattak a gyõzelemért a hosszabbításban, de nem sikerült pontot szerezniük. Habár korábban már rúgtak egy kapufát field goal helyett a Kansas ellen, nyugodtan mondhatjuk, hogy annyira közel még nem voltak az elsõ idei hosszabbításos gyõzelemhez, mint ma. A ráadás ötödik percében ugyanis Fitzpatrick elindított egy 40 yardos rakétát, ami éppen Steve Johnson wide receiver karjaiba érkezett, de a senkitõl sem zavartatott elkapó elejtette a labdát. A kiábrándító pillanatok után a Bills kicsit megzuhant, a Steelers pedig Shaun Suisham 41 yardos mezõnygóljával megnyerte a mérkõzést. Ebben a szezonban egyébként ez volt a 15. hosszabbítás és ahogy egyre kiélezettebbé válik a szezon, valószínûleg ez a szám tovább emelkedik majd.

A Steelers legjobbja egyébként Rashard Mendenhall volt, aki 151 yard mellett egy touchdownt is futott, míg a Bölényeknél Fred Jackson hívta fel magára a figyelmet: 163 scrimmage yardot szerzett és egy TD-t. Habár a mérkõzésnek csak a Ravens-re tapadó Steelers számára volt tétje, a Buffalo rendkívül becsületesen küzdött, és ha nem ragadna mindig egy félidõre az öltözõben, talán nem lenne szüksége a balszerencsés hosszabbításokra sem. A Steelers ugyanakkor visszatért a döcögõs támadójátékhoz, azok után, hogy Roethlisberger statisztikailag élete egyik legjobb meccsét játszotta múlt héten a Raiders ellen, most megint csak szürke teljesítménnyel rukkolt elõ. Most ez a teljesítmény egy nagy adag szerencsével fûszerezve ugyan még elég volt, de jövõ héten, a Baltimore elleni helyosztón már biztosan többre lesz szükség.

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások