A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
M-gel 970-250
Acapella 300×30

NYUGATON A HELYZET CSAK RÉSZBEN VÁLTOZATLAN

acapella 640×480

Fotón: Bruce Gradkowski QB, Oakland Raiders

Az évet Jason Campbell kezdte, majd másfél hét után a padra ültették, Bruce Gradkowski pedig kiváló teljesítménnyel rukkolt elõ a helyén. Aztán jött a sérülés és Campbell újra lehetõséget kapott: a Washington Redskins-tõl behúzott irányító a Frisco ellen köhögõsen kezdett, de aztán három gyõzelem zsinórban. Az elsõ két meccsen 120 fölötti irányítómutatót produkált, majd egy átlagosnál gyengébb produkciót sikerült feledtetnie a Chiefs elleni hosszabbításban mutatott magabiztossággal. Habár Tom Cable korábban kijelentette, hogy Gradkowski kezd, amint egészséges, végül meggondolta magát és a lendületbe kerülõ Campbell-t meghagyta a csapat élén. A Steelers ellen viszont borzalmasan játszott – csakúgy, mint az egész csapat – ez pedig a hirtelenharagú HC-nak elég is volt ahhoz, hogy meccs közben lehozza a Fosztogatók nyolcasát.

Ehhez képest meglepõ volt az a döntés és fõleg a magabiztosság, amivel a vezetõedzõ kijelentette, hogy megtartja Campbell-t kezdõnek, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Gradkowski sem váltotta meg a világot a neki jutó idõ alatt. Mindenesetre figyelemreméltó a változás, ami Tom Cable hirtelenharagú döntéseit illeti, ha ez így megy tovább, a szezon során még az is elõfordulhat, hogy valamelyik irányítója egy esetleges gyenge produkció ellenére is végigjátszhat egy meccset.

A szurkolók viszont nem változtattak nyers szokásaikon: a múlt heti megalázó vereség után nem fogják megtölteni a Coliseumot, pedig a csapat továbbra is esélyes a playoffra, ráadásul a Thigpennel kiálló Miami Dolphins nem is tûnik legyõzhetetlennek. Sajnálhatják a Fosztogatók, hogy a nézõk éppen akkor hagyják õket cserben, amikor a legnagyobb szükségük lenne a bíztatásra, de talán ha a csalódottságból düh lesz, és elgázolják a Delfineket, a nézõk is visszapártolnak melléjük.

Friss: Az NFL.com egy meg nem nevezett forrás alapján azt állítja, hogy mégis Gradkowski kezd majd a Raidersben, de az információ nem hivatalos.

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások