A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
M-gel 300*300

A HÉT DÍJAZOTTJAI / 11. hét

acapella 640×480

Fotón: Maurice Jones-Drew RB, Jacksonville Jaguars

Aaron Rodgers a Green Bay Packers Minnesota Vikings feletti 31-3-as gyõzelme során 301 yardot passzolt és 4 TD átadása is volt. A Sajtfejûek QB-ja Drew Brees és Ben Roethlisberger elõl nyerte el a hét legjobb irányítója címet. Rodgers idén már negyedszer produkált száz fölötti irányítómutatót, de csak most sikerült elõször elnyernie a címet ebben az idényben.

Maurice Jones-Drew is most örülhetett elsõször 2010-ben a hét futója címnek. A Jacksonville Jaguars RB-je 220 scrimmage yarddal és egy TD-vel vette ki a részét a Cleveland Browns legyõzésébõl. A törpeméretû futófenomén Michael Turnert és Fred Jacksont utasította maga mögé és még az sem tudta eltántorítani a szavazókat, hogy fumble-t vétett.

Bryan McCann puntreturnerként érdemelte ki a hét legjobb újonca címet. A dallasi DB 97 yardos punt visszahordást produkált a Lions legyõzése alkalmával, ami természetesen TD-t is ért egyben. Az szemfüles újonc a Lions special teamének kapitális hibáját használta ki, de valószínûleg a szavazás végeredményében az is közrejátszott, hogy elõzõ héten 101 yardos interception visszahordott TD-je volt a Giants ellen. McCann egyébként Chris Ivory-t, T.J. Wardot, Marc Marianit és Gerald McCoy-t elõzte meg a szavazáson.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások