A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
acapella 970×250
Henkel 300*300

ÚJONC DUÓ A SECONDARY-BEN

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Eric Berry SS, Kansas City Chiefs

A passz elleni védekezés ennek ellenére továbbra sem nevezhetõ a gárda erõsségének, de az apróbb hibák ellenére a Chiefs-nél elégedettek a Berry-Lewis párossal. Eric Berry (SS) már a drafton is felhívta magára a figyelmet azzal, hogy az 5. helyen kelt el, és szinte meccsrõl meccsre érezhetõ a fiatal játékos fejlõdése. A futás elleni védekezése igen rövid idõ alatt lett magas színvonalú, és a line of scrimmage-hez közeli játékát már sokszor most is tátott szájjal figyelik.

Berry eddig 57 szerelést mutatott be az idényben, amely statisztika ugyancsak önmagáért beszél. Az újonc passz elleni védekezése egyelõre nem éri el a várt szintet, de ez nem jelenti azt, hogy ezen a téren borzalmasan teljesítene. 2010-ben eddig 2 interceptiont jegyzett, de 4 elütött passz is mutatja a benne rejlõ labdavadász potenciált.

Safety-társa, Kendrick Lewis (FS) a Chiefs mélységi védekezésének elsõ számú felelõse. Az Ole Miss-rõl érkezõ ötödik körös pick a Patriots-hoz távozó Jarrad Page örökségét kellett átvegye. Mindez olyan jól sikerült, hogy amikor novemberben sérülés miatt pár meccset kihagyni kényszerült, a hiánya szembeötlõ volt.

A secondary harmadik újonc tagja, a második körös választott Javier Arenas (CB), aki a nickel corner szerepkörét kapta meg. Bár Arenas idén eddig 5 elütött passzt mutatott be, olybá tûnik, a harmadik számú cornerbacknél elõrébb egy darabig nem kerülhet. Ugyanakkor pozitívum, hogy a fiatal játékos visszahordóként elfogadható teljesítményt nyújt, ezzel õ is hozzátette a magáét az immár rájátszásra is esélyesnek tartott Chiefs idei produkciójához.

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások