A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Újház 970*250
Tesa 300*300

HANGOLNAK A FELEK

acapella 640×480

Fotón: Bill Belichick HC (Patriots) és Rex Ryan (Jets)

„Számunkra ez a top meccs az évben” – jelentette ki Rex Ryan, a new yorkiak edzõje. „Sokkal nagyobb már nem lehetne a tét. Mivel ez egy csoportmeccs, talán csak az emelhetné a színvonalát, ha az utolsó fordulóban mérnénk össze az erõnket. De ez így is egy tuti meccs lesz” – nyilatkozta a zöldek trénere.

Kétségtelenül Foxboróban és a Meadowlands-ben is hasonlóan gondolkodnak, és amikor a két csapat a háromnapos hétvégét követõen visszatér a munkához, megpróbálnak a legmagasabb fokozatba kapcsolni. „Nagyszerû. Egyszerûen nem tudom szavakba önteni, mit érzek” – adott hangot elragadtatásának a közelgõ nagy meccsel kapcsolatban a Jets jobb tackle-je, Damien Woody.

„Nagy lehetõség áll elõttünk” – hangzottak Bill Belichick szavai. „Most ránk fér a pihenés, egy kicsit hátradõlhetünk, élvezhetjük a családtagjaink társaságát, aztán a jövõ héten mindent bele kell adnunk” – tette hozzá a Pats fõedzõje.

Ryan látta a Patriots detroiti fellépését, és nem volt rossz véleménnyel a következõ ellenfelükrõl. „Nyilvánvalóan jól játszottak. Bár a védelmük is csinált nagy játékokat, de a támadósoruk volt igazán parádés. Szinte megállíthatatlannak tûntek. De ennek ellenére bízom a csapatomban, hiszen mi is 9-2-vel állunk” – mondta önmagához képest meglehetõsen visszafogottan Ryan.

Az azonos mérleg ellenére a Patriots szakmabeli megítélése jobbnak mondható, mivel Brady-ék valóban meggyõzõ teljesítményt nyújtanak hetek óta, míg a Jets a viszonylag gyenge csapatok ellen is többször csak vért izzadva tudott gyõzni. Mindenesetre az igazság napjára már nem kell sokat várni, és a futball rajongóinak az idei Mikulás igazi csemegét tartogat.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások