A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Gancia 970*250
Praktiker 300*300

AYERS, A MESSIÁS

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Robert Ayers OLB, Denver Broncos

„Kétségtelenül sokat fog rajtunk lendíteni” – mondta Robert Ayers visszatérésérõl Don Martindale védelmi koordinátor. „Nem véletlenül volt elsõ körös választottunk” – tette hozzá. Mivel a Broncos 3-4-es szisztémában játszik, ezért számukra a külsõ linebackerek kulcsszereplõk. Ha hozzátesszük, hogy a 2009-es év legjobb sackelõje, Elvis Dumervil (OLB) már a szezon elõtt kidõlt egész évre, megérthetjük, miért várják messiásként Ayers-t.

A sérülések sokszor nagyban leronthatják egy csapat teljesítményét, de mivel minden gárdát sújtanak, a szurkolók szemében gyakran csak kifogást jelentenek. Ezzel együtt a két kezdõ külsõ linebacker hiánya rendkívül meghatározó egy védelem teljesítményében. „A pozíció kulcsfontosságú, mert ez adhatja a védelemnek azt a pluszt, amivel felülmúlhatja az ellenfelét. Gyorsan tegyük hozzá, hogy a két sérültünk helyén játszó Jason Hunter és Mario Haggan remek produkciót mutatott be az elmúlt hetekben” – nyilatkozta Kevin Vickerson, a gárda defensive endje.

Annak ellenére elmondhatjuk ezt a két játékosról, hogy tudjuk, nem az eredeti posztjukon kellett szerepelniük, hiszen Hunter 4-3-as defensive end, míg Haggan alapvetõen belsõ linebacker. De Dumervil és Ayers hiánya velük is csak éppen kezelhetõ. Amíg Ayers idén játszott, a Broncos 2-2-es mérleggel állt, és 322,8 yard mellett 21,3 pontot engedélyezett meccsenként. Mióta az oldalvonalon túlra kényszerült, a Denver majdnem 100 yarddal, valamint 12,4 ponttal többet „ajándékozott” találkozónként az aktuális ellenfelének. Ennek tükrében már nem meglepõ, hogy a Broncos jelenleg 3-7-es mutatóval szerénykedik az AFC Nyugat utolsó helyén.

Forrás: denverpost.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások