A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Roche 970*250
Linea 300*300

A 10 LEGJOBB FANTASY PÁROSÍTÁS – 12.hét

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Reggie Wayne WR, Indianapolis Colts

Philadelphia Eagles védelem. Ellenfél: Bears. Kiváló párosítás egy gyenge támadófal, és egy olyan QB ellen, aki sok labdát dob ellenfelei kezébe.

Chris Johnson RB, Titans. Ellenfél: Texans. Rusty Smith-szel a center mögött rettenetesen sok labdacipelésre számíthatunk tõle.

Peyton Manning QB, Colts. Ellenfél: Chargers. A San Diego védelme nagyon jó, de egyénekre lebontva már kevésbé. Manning pedig ezeket az adottságokat hazai pályán kegyetlenül kihasználhatja.

Reggie Wayne WR, Colts. Ellenfél: Chargers. Fel kell lépnie, és a legjobbját mutatnia, sok pont várható. És a vele szemben felálló CB-k is verhetõek.

Andre Johnson WR, Texans. Ellenfél: Titans. Tavaly 14 elkapással, 227 yarddal, és 3 TD-vel vett részt a másodvonal kiütésébõl.

Pittsburgh Steelers védelem. Ellenfél: Bills. Addig jó, amíg Fitzpatrick lesz a kezdõ, lesz néhány “homályos” dobása, a nagyon erõs acélvárosi védelemmel szemben.

Roddy White WR, Falcons. Ellenfél: Packers. A Packers másodvonal nagyon jó, de White az idei szezon legmegbízhatóbb elkapója.

DeSean Jackson WR, Eagles. Ellenfél: Bears. A Chicago védelme nagy játékokat kaphat tõle, ha túlságosan Vick futásainak megállítására teszik a hangsúlyt.

Greg Jennigs WR, Packers. Ellenfél: Falcons. A Packers nem jól fut a labdával, és a Falcons a legutóbbi négy hétben a második legtöbb fantasy pontot engedte az elkapóknak.

Peyton Hillis RB, Browns. Ellenfél: Panthers. Sokkal könnyebb a Carolina ellen futni, mint passzolni, úgyhogy jó pár labdára számíts, amit õ fog kapni.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások