A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Lufi 970*250
Újház 300*300

SZÜRKE BENGÁLIK / Jets – Bengals 26-10

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Santonio Holmes WR, New York Jets

Meglehetõsen lassan melegedtek be a felek, és az elsõ percekben a first downok is komoly kihívást jelentettek a csapatok számára. Bár a Jets némileg összeszedettebb együttes benyomását keltette, mindez ahhoz nem volt elegendõ, hogy a hazaiak pontokat írjanak a nevük mellé az elsõ negyedben. Carson Palmer (QB) csak nyomaiban emlékeztetett egy irányítóra, és a több egészen borzalmas passzából kettõt le is halászott a hazai védelem. A zöldek ennek ellenére csak egy mezõnygólt tudtak jegyezni az elsõ félidõben, Nick Folk (K) 27 yardról nem hibázott. A félidõ utolsó perceiben a korábbiakhoz képest egészen összekapta magát a Bengals, és a bírók elõbb nem adták meg Chad Ochocinco (WR) touchdownnak tûnõ elkapását, de pár pillanattal késõbb Jordan Shipley (WR) megszerezte a találkozó elsõ hatpontosát. A hátralévõ másodpercekben a Jets még mezõnygól távolságba jutott, de Folk 44 yardról nem tudta a játékszert a villa ágai közé küldeni, így 7-3-as vendégvezetéssel indultak a felek a második félidõnek.

A játék folytatását követõen hamar kiderült, hogy a Jets csak altatta ellenfelét a korábbiakban, hiszen Rex Ryan fiai villámrajtot vettek. Elõbb egy end around után Brad Smith (WR) futott 53 yardos touchdownt, majd a Bengals egy punt utáni elkapást vétett el, amely után azonnal Santonio Holmes (WR) büntetett. Aaron Pettrey (K) mezõnygólja még közelebb hozta a vendégeket, de Smith 89 yardos kickoffból visszahordott hatpontos találata végképp megpecsételte a Cincy sorsát. Palmer a helyzetet még képes volt tovább rontani, amikor a saját gólterületén hagyta, hogy sackeljék, amivel újabb 2 pontot írtak a zöldek számlájára.

A második félidõben a Bengals egy teljesen szétesett gárda benyomását keltette, akik bebizonyították, hogy nem véletlen a 2-9-es mérlegük. Velük szemben a new yorkiak 9-2-re javultak, és az AFC két legjobb csapata ütközik meg a jövõ héten a Gillette Stadiumban.

New York Jets – Cincinnati Bengals (0-0, 3-7, 14-0, 9-3)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások