A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Roche 970*250
Lufi 300*300

GARRETT ELSÕ VERESÉGE / Cowboys – Saints 27-30

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Lance Moore WR, New Orleans Saints

A Szentek gyorsan nyomatékot adtak akaratuknak, és Chris Ivory (RB) két futott touchdownját, valamint Garrett Hartley (K) mezõnygólját követõen az elsõ negyed végére 17-0-ás elõnyre tettek szert. Drew Brees (QB) vezérletével a meccs ezen szakaszában rendkívül olajozottan mûködött a vendégek gépezete, és nehéz volt elképzelni, hogy a találkozó szorossá válhat. A második 15 percben csupán hárompontos találatokat láthatott a közönség, így a szünetben 20-6-os vendégvezetést mutatott az eredményjelzõ.

A második félidõre egy más szemléletû Cowboys érkezett a pályára, és Miles Austin (WR), illetve Marion Barber (RB) touchdownjaival közelebb lopózott a hazai együttes. Az egyre lelkesebb közönség fantasztikus hangulatot varázsolt a Dallas vadiúj arénájába, amely a sérülésébõl visszatérõ Reggie Bush-t (RB) egy fumble-ba, Brees-t pedig egy interceptionbe hajszolta. Tashard Choice (RB) egyyardos futása már a hazaiak számára jelentette a vezetést, és olybá tûnt, a Szentek a nagy elõny után képesek lesznek elbukni a találkozót. Aztán pár perccel a vége elõtt Roy Williams (WR) adta vissza a New Orleans számára az esélyt, aki már a vörös zónában járva hagyta, hogy Malcolm Jenkins (FS) kilopja a kezeibõl a labdát. Az újabb kínálkozó alkalmat már megragadta Sean Payton alakulata, és a Brees által vezérelt villámgyors drive végén Lance Moore (WR) 12 yardos elkapása végül a gyõzelmet jelentette számukra.

Dallas Cowboys – New Orleans Saints 27-30 (0-17, 6-3, 14-3, 7-7)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások