A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Linea 970*250
acapella 300×300

VINCE YOUNG MARADHAT?

Acapella 640×480

Fotón: Vince Young QB és Jeff Fisher HC, Tennessee Titans

Fisher és Young igencsak összekapott a Washington elleni vereség után, amikor is az edzõ az öltözõben azt találta mondani kezdõ irányítójának, hogy a csapat már nem számít rá, ha a szezon véget ér. A tréner ezután az újságíróknak is elmondta, hogy a továbbiakban már nem Young lesz a kezdõ, függetlenül egészségi állapotától. Bud Adams viszont nem mond le olyan könnyen a karmesterrõl, és a Tennesseannek tett nyilatkozatában mindenkit biztosított róla, hogy a dolgok el fognak rendezõdni. A tulajdonos és a két fél, Mike Reinfeldt igazgatóval ült le beszélgetni hétfõn, hogy kiderítse, mi is történt a mérkõzés után.

„Együtt fogják ezt megoldani. Nem mondok le Vince-rõl és biztos vagyok benne, hogy Fisher sem teszi. Vince ideges volt és mondott néhány dolgot, amit azonnal megbánt, de ezen túl kell lépniük” – mondta Adams. Fisher szerint, Young kapitányhoz méltatlan módon viselkedett, amikor mezét és szerelését az öltözõbe menet elhajította. A QB a mérkõzés vége után öt perccel már utcai ruhában igyekezett a kocsija felé, hogy elhagyja a stadiont. Csapattársa, Michael Griffin megpróbálta visszacsábítani a feldühödött irányítót, de próbálkozása nem járt eredménnyel. „Legalább megpróbáltam” – mondta Griffin, visszatérve az öltözõbe. Ezalatt Fisher a vereségrõl készült nyilatkozatot tenni az újságírók elõtt, és egyáltalán nem fogta vissza magát. Amikor megkérdezték tõle, hogy Young sérülésétõl függetlenül is elveszítheti-e kezdõposztját, az edzõ így nyilatkozott: „Ahogy most állnak a dolgok, igen. Vannak, amiken változtatni kell.” Fisher elmondta azt is, hogy csalódott az irányítóban, akárcsak csapattársai.

Young, a Twitteren azóta már elnézést kért társaitól.

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások