A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
acapella 970×250
Perfect look 300*300

TOVÁBBRA IS AZ NFC CSÚCSÁN / Falcons @ Rams 34 – 17

Acapella 640×480

Fotón: Michael Turner RB, Atlanta Falcons

A vasárnap esti mérkõzésbõl két dolog derült ki. Elõször is, hogy az Atlanta passzvédekezésén továbbra is van mit javítani, másodszor pedig, hogy Sam Bradforddal (QB) a Rams végre megtalálta azt az irányítót, aki sikerre vezetheti a franchise-t.

Az otthoni közönség elõtt játszó st. louis-iak rögtön a mérkõzés elején útját állták az idén igencsak szárnyaló atlantai támadósornak, és Bradford egyik legkedveltebb célpontjának, Michael Hoomanawanuinak (TE) köszönhetõen meglehetõsen hamar vezetéshez is jutottak. A Sólymok lassú meccskezdésében most az is közrejátszott, hogy bár õk a ligában a legkevesebb büntetést összeszedõ csapat, már az 1. negyedben 30 yardnyi büntetést gyûjtöttek, míg ellenfelük egyet sem. A sorozatban harmadik interception nélküli találkozóját játszó Matt Ryan (QB) igazi vezérként, Peyton Manning módjára (bár ez a héten nem éppen helytálló) viselkedett a pályán: sokkal nagyobb szabadságot kapott a play-ek áthívása terén, így folyamatosan variálta is a játékokat. A hatás pedig nem maradt el: a Falcons a félidei szünetre két mezõnygólnyi távolságra került a Kosoktól.

A 3. negyedben mindkét támadósor nehezen talált fogást az ellenfél védõin, akiknek erõfeszítései kritikus pillanatokon segítették túl csapataikat. A 4. negyedet ugyan 1 pontos hátránnyal indította az idegenben játszó Atlanta, a meccs végére feljavult védelmének, valamint Michael Turner (RB) 39 yardos TD futásának és az azt követõ 2 pontos kísérletnek köszönhetõen a Rams-nek végül esélye sem maradt arra, hogy behúzza a meccset.

Atlanta Falcons – St. Louis Rams 34-17 (3-7, 13-3, 7-7, 11-0)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások