A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Perfect Look 970*250
Roche 300*300

KÜZDELEM A VÉGSÕKIG / Texans @ Jets 27 – 30

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

A houstoniaktól már idén is többször láthattuk, hogy nem akadály nekik a nagy hátrányból való fordítás. Emlékezetes meccseket tudhatnak maguk mögött, ahol a legkilátástalanabb helyzetbõl kerültek vissza a versenybe. A tõlük megszokott hajrá most sem maradt el és csak hajszál híján úszott el a gyõzelem.

A Jets már az elsõ drive-ban megszerezte a vezetést, ami a Texans rövidpasszos játékai mellett, a futások ellen is remekül védekezõ new yorkiaknak köszönhetõen az elsõ negyed végéig meg is maradt. A Houston a 2. negyedben azonban megfordította a mérkõzés állását azzal, hogy megszerezte elsõ hatpontosát, mindezt úgy, hogy Matt Schaub (QB) továbbra is kevés passzt indított útnak. Ezután a Jets-hez került a labda, akiket az ellenük dobott sárga zászlók tömkelege sem állított meg abban, hogy újabb TD-hez jutva végül nyugodt szívvel vonuljanak az öltözõbe.

A Texans egyik csapatrészén sem segített a szünet, így Nick Folk (K) 53 yardos mezõnygóljában már sokan az igazi mészárlás kezdetét látták. Fõleg miután egy Sanchez-Holmes összjáték eredményeképpen a Jets 20-7-re növelte elõnyét. A Houston azonban megelégelte a dolgot. Schaub végre elkezdett passzolni, aminek meg is lett az eredménye: a gárda hamar behozta 13 pontos hátrányát és 55 másodperccel a mérkõzés lefújása elõtt már 4 ponttal vezetett is. Ekkor lépett pályára Mark Sanchez (QB), aki – kijavítva hibáját, amibõl a Houston az utolsó mezõnygólját szerezte – négybõl négy jó passzt adott, összesen 72 yardot tolva elõre a támadókat, egészen a diadalt jelentõ touchdownig.

Houston Texans – New York Jets 27-30 (0-3, 7-10, 0-7, 20-10)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások