A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Becmol 970*250
Heszperidák 300*300

HÁROM ELJÁRÁS DOPPING-ÜGYBEN

Acapella 640×480

A Nyíregyháza Tigers-ben játszó dr. Gödény György már a VI. Hungarian Bowl után közvetlenül aláírta a mintaadás megtagadását tartalmazó jegyzõkönyvet, miután vallási okokra hivatkozva elutasította a vizsgálatot, derül ki a határozatból.

Péter Csaba, a Budapest Wolves linebackere ellen azért kezdõdik eljárás, mert engedély nélkül elhagyta a WADA vizsgálatra kijelölt helyszínét, majd egy késõbbi idõpont egyeztetésen sem jelent meg.

A Wolves-ban játszó Papp Krisztián és a Tigriseknél szereplõ Nagy Norbert is alávetette magát a WADA tesztjének, ám Nagy mintájában a seibersdorfi laboratórium vizsgálata tiltott szerek nyomait mutatta ki, így ellene is eljárás indul.

Papp Krisztián dopping-tesztje a hírek szerint negatív lett. 

Mindhárom eljárás alatt álló játékost eltilthatják az ügy végén, ami a két csapatot igen érzékenyen érintheti, hiszen Gödény György és Péter Csaba is meghatározó játékosai a csapatuknak. Péter Csaba esetében további problémát jelenthet, hogy a pályán õ a Wolves védelmének elsõ számú emocionális vezetõje is. Így ha a közeljövõben eltiltás várna rá, nagy kihívást jelenthet a Farkasoknak, hogy a helyére találjanak valakit, akire ugyanígy felnéznének a védelem tagjai.

Tóth László MAFSZ elnök, így foglalta össze a történteket: „Ez az elsõ ilyen típusú ügy nálunk és figyelmesen végig kell csinálnunk az eljárást mind a három esettel kapcsolatban. Ez egy rettenetesen komoly figyelmeztetés az egész tagság számára.”

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások