A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Tesa 970*250
Tesa 300*300

DOMINÁLÓ VÉDELEM / Ravens @ Panthers 37 – 13

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Nem létezik olyan ember a Föld nevû bolygón, aki a meccs elõtt a Panthers gyõzelmére fogadott volna. Az idén (is) iszonyú erõs Hollók pedig nem is okoztak csalódást szurkolóiknak, hiszen játékosaik minden területen megcsillogtatták képességeiket. A Baltimore uralta az egész játékot és magabiztos gyõzelmet aratott a Brian St. Pierre (QB) vezette Párducok felett. Joe Flacco (QB) 301 passzolt yardja nyolc különbözõ célpontja között oszlott el. A baltimore-i futójáték összességében sem lépte túl a 100 yardot, de nem is volt szükség egyedülálló egyéni teljesítményekre a támadósorban, mivel a védelem azon túl, hogy megoldotta feladatát, pontokat is tett a táblára, végig irányítva a Carolina támadójátékát.

A Párducok azonban amennyire lehetett megtették a magukét, sõt védelmük továbbra sem szerepelt rosszul, ugyanis amellett, hogy 11-bõl 9-szer állították meg a Ravens-t a 3. kísérletnél, két alkalommal labdavesztésre is kényszerítették õket.

A Hollók azzal a tudattal vonulhattak le a pályáról, hogy továbbra is vezetik csoportjukat, míg az 1-9-es mérleggel álló Carolina örülhet, hogy legalább már nyeretlen szezont nem zárhat idén.

Baltimore Ravens – Carolina Panthers 37-13 (10-0, 7-3, 3-3, 17-7)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások