A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
EfEf 970*250
acapella 300×300

A TANÍTVÁNY LEGYÕZTE MESTERÉT / Packers @ Vikings 31 – 3

acapella 640×480

Fotón: Aaron Rodgers QB (Packers) és Brett Favre QB (Vikings)

A Green Bay a 7. héten a Lambeau Fielden fogadta a Vikings-t, ahol 26 pontot kapott Favre-éktól. Az ezt követõ hetekben azonban a Dom Capers által edzett védelem mindössze 10 pontot engedélyezett ellenfeleinek. A támadósor emellett továbbra is feltartóztathatatlanul száguldott elõre, elõsegítve, hogy a Packers összesen 78 ponttal szerezzen többet, mint amennyit kapott. Eme lenyûgözõ statisztikáját vasárnap este tovább javította a csapat, ugyanis hatalmas verést adott az így már 3-7-es mérleggel álló Minnesotának. A sárgák így továbbra is – a Chicago Bears-szel együtt – az NFC északi divíziójának élén állnak.

A minneapolis-i találkozó elsõ negyedében még kiegyenlített volt a mérkõzés, bár a hazaiak összeszedtek egy-két büntetést. Ez még nem volt nagy gond és Ryan Longwell (K) 24 yardos rúgásának köszönhetõen fel is írták magukat az eredményjelzõre. A bajok a második negyed elején kezdõdtek, amikor az egész este folyamán nagyszerûen szereplõ Charles Woodson (CB) labdavesztésre kényszerítette Toby Gerhartot (RB). Ebbõl ugyan nem lett pontszerzés, a sajtfejûek egyre magabiztosabbá váló játékát már elõjelezte. A Vikings következõ három labdabirtoklása alatt többnyire a Green Bay védõi domináltak, kétszer puntra, egyszer pedig labdaeladásra kényszerítve lila riválisaikat. Ezalatt Aaron Rodgers-ék két touchdownt és egy mezõnygólt szereztek.

A Vikings a második félidõben sem tudta feltörni az elsõben már látott beton keménységû védelmet, így igazi veszélyforrást Sidney Rice (WR) visszatérése sem jelentett. A csapat 2010-es évben produkált borzasztó turnover mutatója is tovább romlott. A liga alja felé csúszó gárdára rendesen rájárt a rúd: Favre többször is szinte teljesen üresen lévõ társán dobta túl a labdát, ráadásul egy jó – 51 yardos – mezõnygólt is elvesztettek Kleinsasser (TE) holdingja miatt. A Packers támadófala – ha nem is tökéletesen – amennyire kell, megvédte irányítóját, Jared Allen (DE) semlegesítésével pedig Rodgers meg sem állt 301 yardig és 4 TD-ig. Ez most túl nagy falat volt az új stadionra áhítozó Minnesotának.

Green Bay Packers – Minnesota Vikings 31-3 (0-3, 17-0, 7-0, 7-0)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások