A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Gancia 300*300

A CSOPORTELSÕ NYOMÁBAN

acapella 640×480

Mindaddig hiábavalóak a két 7-3-as mérleggel álló gárda erõfeszítései, amíg csoportjuk jelenlegi sereghajtója, az Atlanta Falcons nem veszít. Bár a Tampa és a New Orleans is meggyõzõ fölénnyel nyert tegnap este, az Atlanta is ugyanezt tette néhány ezer kilométerrel arrébb.

A Szentek otthon fogadták a Seahawks-t és hamar bizonyították, hogy egyáltalán nem mondtak még le a címvédésrõl. Bár Drew Brees (QB) két interceptiont is dobott, 382 yardhoz és 4 TD-hez segítette csapatát, sõt megdöntötte Archie Manning 1982-es rekordját, ugyanis 1850 alkalomnál is többször passzolt a New Orleans színeiben. Az újonc Earl Thomas (SS) tovább javított statisztikáin, lehúzva Brees egyik passzát, ám ez és Matt Hasselbeck (QB) 378 összes yardja sem volt elég a gyõzelemhez. A Saints végül 34-19-re nyert.

A Kalózok fiatal együttese eddig is leesett állakat hagyott maga után, de a San Francisco „lenullázásával” még több embert ejtettek ámulatba. A 49ers hiába talált csodairányítót néhány héttel ezelõtt, Troy Smith (QB) most nem tudott segíteni a Tampa nagyszerûen teljesítõ védelme ellen. Ronde Barber (CB) élete 40. interceptionjét szerezte, új franchise rekordot felállítva. Ezzel õ lett az NFL történetének elsõ játékosa, aki emellett 25 sackkel is rendelkezik. Josh Freeman (QB) továbbra sem hagyott kétséget afelõl, hogy õ jelenti a tökéletes megoldást Tampában, míg Mike Singletary-nek lesz néhány álmatlan éjszakája, mire eldönti, hogy melyik Smith a jobb. A Bucs 21-0-ra verte a Friscót.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások