A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Köki 970*250
Praktiker 300*300

KEZDÕ, VAGY NEM KEZDÕ?

Acapella 640×480

Fotón: Joe Haden CB, Cleveland Browns

Joe Hadent a Cleveland Browns válaszotta ki hetedikként a 2010-es drafton, azzal a reménnyel, hogy cornerback majd megerõsíti kicsit gyengécske passzvédelmüket. Azonban hiába járunk a szezon második felében, Haden még mindig nem kezdõ de ez korántsem jelenti azt, hogy a csapat elégedetlen lenne a rookie teljesítményével.

A Browns védelmi koordinátora, Rob Ryan azt is nyilatkozta, hogy Haden teljesen készen áll arra, hogy kezdõként lépjen pályára Clevelandben, vagy akármelyik másik csapatnál a ligában. „Valójában akár már holnap kezdhetne. Egyszerûen felküldjük a pályára és hagyjuk játszani. Az, hogy kezdõként teszi-e mindezt, vagy csak meccs közben hívjuk, az már másik kérdés. Elég jó a srác, hogy kezdõ legyen? Naná! Akármelyik csapatban kezdõ lehetne, beleértve a miénket is” – mondta a védelmi kootdinátor.

Haden statisztikáiból kitûnik, hogy valóban kezdõ kaliberû játékos, a múlt vasárnapi, Jets elleni meccsen, 107 play során volt fenn a pályán: 87-et a védelemben, 20-az pedig a speciális egységben játszott. A szezonban eddig 34 tackle-t szerzett és kétszer kapta le a levegõbõl a labdát az elkapó orra elõl.

„Hál’ Istennek, a srác fiatal és kemény. Eddig nagyon jól játszott. Nem vitás, hogy az egyik legjobb játékosunk. Minden héttel egyre jobb lesz” – tette még hozzá Ryan.

Forrás: PFT

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások