A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Roche 970*250
Linea 300*300

HIRTELENJÉBEN

finn wellness 640*360

Ha már a Szenteknél tartunk elõbb megemlítjük, hogy még mindig nem tudni, hogy Reggie Bush játszani fog-e este, Sean Payton azt mondta, a meccs alatt majd eldõl.

A csapat tegnap jelentette be, hogy Jason Kyle (LS) IR listára került, helyére pedig leigazolták Jake Ingramot, hogy ne maradjanak long snapper nélkül. Az újonnan igazolt játékost a 2009-es NFL Draft hatodik körében választotta ki a New England Patriots, de onnan hamar kitették a szûrét.

A csapat közleményében olvasható, hogy Kyle már pénteken sem edzett, mert vállsérüléssel bajlódik, ami kissé érdekes, hiszen korábban nem érkeztek olyan hírek, amik szerint sérült lett volna. Kyle a 2009-es holtszezonban érkezett a Szentekhez, hogy átvegye Kevin Houser helyét, akit azért bocsátott el a New Orleansi gárda, mert kétes pénzügyletekbe keveredett és ez némileg rányomta a bélyegét az öltözõbeli hangulatra.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások