A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Polacsek 970*250
M-gel 300*300

ISMÉT LESÚJTOTT AZ NFL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Tom Brady QB (Patriots) és LaMarr Woodley OLB (Steelers)

Az egyik megbírságolt játékos LaMarr Woodley, aki kénytelen lesz 12.500 dollárt befizetni az NFL kasszájába, mert a liga úgy ítélte meg, hogy szabálytalanul játszott a New England Patriots elleni találkozón. Az NFL a bírságot azon play miatt szabta ki, ami a bírók szerint is szabálytalan volt. Repült is a sárga zászló és a Steelers büntetést kapott, mert sporik úgy ítélték meg, hogy a linebacker nekiszaladt a Pats irányítójának, Tom Brady-nek. A PTF híradás szerint ez a play egyike volt azon rendkívül playeknek, amik során a Kohászok védõi oda tudtak érni a Hazafiak irányítójához, ezt megerõsíteni látszik Brady nyilatkozata, aki azt mondta, hogy a támadó faluk csaknem tökéletes munkát végzett a meccsen.

A második számú megbírságolt játékos pedig BenJarvus Green-Ellis, a Pats running backje, aki túlzásba vitt egy blokkolást. Nála is repültek a büntetést jelzõ sárga zászlók, de a bírók még egy 15 yardos büntetéssel is lesújtottak a Pats-re, most pedig a liga szabott ki rá 5.000 dollár büntetést.

Érdemes még megemlíteni a Hines Ward (WR) és Patrick Chung (S) féle esetet, amikor a safety sisakja a szerelés során az elkapó sisakjával ütközött. Ward agyrázkódást szenvedett és elhagyta a pályát. A WR utána azt mondta, hogy szerinte Chungot is meg kellene büntetni, amiért így szerelt, de ezzel csak egy baj lenne: nem a safety neve, hanem James Sanders neve mellé írták a szerelést. Az NFL pedig úgy döntött, hogy a szerelés szabályos volt, így emiatt nem büntetnek.

Forrás: PFT

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások