A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Polacsek 970*250
Roche 300*300

AVASSUK FÕNÖKKÉ FITZGERALDOT!

Acapella 640×480

Fotón: Larry Fitzgerald WR, Arizona Cardinals

Lássuk hát a két okot:

1. A Kansas City Chiefs megszakíthatja két vereséggel végzõdõ meccssorozatát, nyitva áll a lehetõség, hogy végre gyõztesként sétálhassanak le a pályáról. Fordulópont lehet a holnapi meccs a playoff szempontjából. Ha a Chiefs ugyanolyan elánnal fog játszani holnap, mint a szezon elején, akkor erre a találkozóra is keresztet vethetnek a Vörösbegyek, ráadásul az Arrowheed stadionba befér pár tízezer ember – így csak még megalázóbb lesz a vereség. Ha a Chiefs magára talál holnap a hazai közönség elõtt, akkor az év egyik legfontosabb pálfordulásának lehetünk majd tanúi. Egyáltalán nem lehetetlen a feladat, csak nem olyan ímmel-ámmal kell játszani, mint tették azt a Buffalo Bills, az Oakland Raiders vagy a Denver Broncos ellen.

2. Másrészrõl pedig a holnapi meccsen is játszó Larry Fitzgeralddal kapcsolatos pletykák, jobban mondva találgatások is szóba kerülhetnek és kerültek is. Kevesek számára hat újdonságként az a hír, hogy Fitz szabadügynök lesz a következõ holtszezonban. És itt jön képbe a fentebb emlegetett ellenfél, a Chiefs. Ugyanis a rajongók remélik, hogy a Fitzgerald holnapi játéka nem az utolsó lesz elõttük, és jövõre a Kansas City-i gárdát fogja erõsíteni az idén (saját hibáján kívül) gyatra szezont produkáló elkapó. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások