A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Henkel 970*250
Köki 300*300

CSAK JOBB LEHET

Acapella 640×480

Fotón: Frank Bush DC, Houston Texans

Miután vasárnap, a Jacksonville Jaguars ellen 31-24-re elvesztett meccsen 491 yardot engedtek, a Texans meccsenkénti átlaga 409,7 yard ebben a kategóriában. Az 1981-es Colts – amely 2-14-gyel zárta a szezont – mondhatja magáénak a legrosszabb védelmet, 424,5 yardot engedtek meccsenként. Antonio Smith defensive end így nyilatkozott: „Jelenleg mindenki szavak nélkül maradt, és talán ötletek nélkül is, próbáljuk kitalálni, mit kell tenni, hogy visszataláljunk a helyes útra.” Csak hogy rosszabb legyen a helyzet, a Texans jó tempóban halad afelé, hogy a liga történetének legrosszabb passz elleni védekezésük legyen, meccsenként 301,3 yardot engednek a levegõben. A csúcsot az 1995-ös Atlanta Falcons tartja 283,8 yarddal, õk 9-7-tel végeztek, és bejutottak a rájátszásba. Bernard Pollard strong safety elmondta: „Azt hiszem, rossz helyzetbe hozzuk magunkat, aztán saját magunkat oltjuk ki. Ezt nem folytathatjuk így tovább, mert, amint láthatják, ha rajtunk múlik, megtaláljuk a módját, hogy elrontsuk.”

Gary Kubiak vezetõedzõ kijelentette, továbbra is Frank Bush védelmi koordinátor fogja hívni a playeket. Kubiaket Ray Rhodes védelmi asszisztensrõl kérdezték, aki a védelem edzõjeként öt Super Bowlt nyert, és a liga egyik legjobb koordinátorának tartják. Kubiak kitartott Bush mellett: „Frank fogja hívni a védelmi playeket. Ray az elmúlt két évben körülbelül tizenöt centire ült tõle a meccsek alatt. Ray része annak, amit csinálunk. Együtt vannak benne. Ki kell találnunk, hogyan menne jobban, de a play-hívó személyét nem fogjuk megváltoztatni.”

Az edzõk alkalmaztak némi változtatást a Jaguars ellen. Brian Cushing visszatért a külsõ linebacker posztra. Brice McCain többet játszott második számú cornerback-ként. Darryl Sharpton elõször volt linebacker, és Troy Nolan free safety is többet volt pályán. Jason Allen cornerback, akit Miamiból tettek ki, vasárnap fog debütálni a Texans-nál vasárnap, amikor New Yorkba látogatnak, hogy a Jets ellen játsszanak. Kubiak így nyilatkozott: „Nagyon kínlódunk, meg kell találnunk a módját, hogy elállítsuk a vérzést. Meg kell változtatnunk a védelem irányzatát.”

David Garrard, a Jaguars irányítója a Houston elleni meccsen úgy nézett ki, mint Peyton Manning, vagy Philip Rivers: 31 passzából 24 volt sikeres, 342 yardot és 2 TD-t passzolt, interceptiont pedig nem dobott. Kubiak így folytatta: „Azt hiszem, mindent meg kell tennünk, amit tudunk, hogy megadjuk önmagunkat az esélyt a javulásra. Nem ülhetünk nyugodtan, mert az eredmény ugyanaz lett.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások