A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Újház 970*250
Praktiker 300*300

McNABB MARAD D.C.-BEN

finn wellness 640*360

Fotón: Donovan McNabb QB, Washington Redskins

A 2015-ig szóló szerzõdéshosszabbítás 40 millió dollárt garantál az irányítónak, de akár 88 milliósra is nõhet. A megállapodás – a megelõlegezett bizalom mellett – évi 15,5 millió dolláros átlagfizetést jelent McNabb-nek.

Az április 4-én a rivális Philadelphiától érkezõ irányító ügynöke, Fletcher Smith így nyilatkozott a Washington Postnak: „Nagyon elégedettek vagyunk. Már jó ideje dolgoztunk az ügyön és örülünk, hogy végre pontot tehettünk a végére. Donovan is nagyon boldog, mivel mindig is itt akart maradni.”

Érdekes, hogy a szerzõdéskötés csupán két héttel azután történt, miután Mike Shanahan kispadra küldte McNabbet a Detroit elleni utolsó két támadássorozat idejére, mondván, hogy Rex Grossman sokkal jobban illik a csapat utolsó 2 percen belüli támadóstílusához. (A meccset végül 37-25-re elveszítette a Washington.) Bár eddigi nyolc mérkõzésén a hatszoros Pro Bowler McNabb csupán 76,0-s irányítómutatót tudott összehozni (ami mellesleg 1999-es újonc idénye óta a legrosszabb), úgy tûnik a klubnál bíznak a QB-ban.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások