A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Heszperidák 970*250
Lake11-hja-300×300

DRÁMA JACKSONVILLE-BEN / Jaguars – Texans 31-24

Acapella 640×480

Fotón: Mike Thomas WR, Jacksonville Jaguars

Kissé nyögvenyelõsen kezdett mindkét együttes, ennek köszönhetõen a támadóegységek távolról sem haladtak elõre ellentmondást nem tûrõen. Az elsõ negyedben így csupán két mezõnygólt láthattak a nézõk, amelyet követõen 3-3-mal fordultak a csapatok. A második 15 percben a Jaguars elõvette nem is olyan titkos fegyverét, Maurice Jones-Drewt (RB), aki szépen megtalálta a falban megnyíló folyosókat, ráadásul a gólvonal közelében is eredményes tudott lenni. A miniember a találkozó ezen szakaszában két futott touchdownt szerzett, így meggyõzõ, 17-3-as hazai elõnnyel vonulhattak a felek a pihenõre.

A második félidõ elsõ felében éppen a fordítottja történt annak, mint amit a második negyedben láthattunk. Matt Schaub (QB) feléledõ játékával igazi vezérévé vált a houstoniaknak, és elõbb Arian Foster (RB) 1 yardos futással szépített, majd Andre Johnson (WR) 9 yardos elkapása már a vendégek egyenlítését jelentette. Az utolsó játékrészben sem lankadtak a felek, és látványos ütésváltásba torkollott az összecsapás. Miután mindkét alakulat 1-1 hatpontos találatot szerzett, a hosszabbítás sem volt elképzelhetetlen. Végül a sors úgy hozta, hogy az utolsó másodpercekben a David Garrard (QB) által dobott Hail Mary hozta meg a hazaiaknak a sikert, hiszen az egyik vendégvédõ által elütött labda éppen Mike Thomas (WR) kezében landolt, aki köszönte szépen, és 1 yardról a gólterületre sétált.

Jacksonville Jaguars – Houston Texans 31-24 (3-3, 14-0, 0-14, 14-7)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások