A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Köki 970*250
Acapella 300×30

ÓRIÁSI EZ A FAL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Rich Seubert G, New York Giants

Jól mutatja az Óriások megpróbáltatásait, hogy a vasárnapi Cowboys elleni összecsapásuk során idén immár hetedik különbözõ felállásában lép pályára az Eli Manning megvédésére is hivatott csapategység. Ezúttal Rich Seubert játszik közepén Shaun O’Hara helyén, aki remélhetõleg gyorsan letudja lábsérülését. Úgy néz ki, hogy a lábadozásból visszatérõ Kevin Boothe foglalja el a bal guard posztot, amely ugyan nem eredeti pozíciója, de rendelkezik ilyen irányú tapasztalattal. Mögötte az újonc Mitch Petrus juthat kisebb feladatokhoz.

Bal guard pozícióban, éppen Seubert eredeti helyén, Dave Diehl vállalhat szerepet, míg a fal bal oldalán Shawn Andrews kezdhet tackle-ként. Andrews állítólag maga kérte, hogy próbálják ki a szélsõ poszton, miután az egyetemi évei alatt általában ott játszott. A Giants akceptálta a kérést, így az NFL-ben jobb guardként szereplõ falember New Yorkban megkapta a vakoldali tackle szerepkörét.

A fenti változások jól mutatják, hogy az elmúlt hét évben megszokott Diehl, Seubert, O’Hara, Chris Snee, Kareem McKenzie összetételû fal egy darabig biztosan nem jöhet újra létre. Ennek ellenére Pat Flaherty támadófal-edzõ munkájáról csak felsõfokon lehet beszélni, mivel a kényszerhelyzetben kiválóan nyúlt a fiatal játékosokhoz. Ugyancsak érdemes megemlíteni, hogy Eli Manning is nagyszerûen alkalmazkodott a módosításokhoz, és remekül megtalálta a helyét az új zsebben.

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások