A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Gancia 970*250
Heszperidák 300*300

MÉG MINDIG AZ A 2 PERC

Acapella 640×480

Fotón: Donovan McNabb QB, Washington Redskins

„Szerintem a történetnek rasszista oka volt, és ezért az edzõ megérdemli, hogy támadják” – fejtegette Feinstein. A zsurnaliszta rámutatott, hogy az õ olvasatában az, hogy McNabb állítólag nem ismerte a kétperces terminológiát, annyit tesz: „hülye vagy!”, míg az ér- és szívrendszeri terhelhetõségre hivatkozni egyet jelent a „kövér vagy!” kifejezéssel. Persze várható volt, hogy a szakma nem fog azonosulni Feinstein véleményével, és jöttek is szép számmal a kontrák.

Többek között Tony Dungy, a Colts korábbi mestere sem osztja az újságíró nézeteit. „Szerintem semmi köze a sztorinak McNabb bõrszínéhez. Csak hogy mást ne mondjak, õk vitték D.C.-be az irányítót. Érdekesebb volna a helyzet, hogy McNabb már Washingtonban játszik, és csak azt követõen érkezik Shanahan. De nem így történt” – hessegette el a másfajta botrányra is éhes gondolatokat Dungy.

Sokan egyetértenek az Indy egykori edzõjével. Hiszen a történet egyáltalán nem a bõrszínrõl, hanem a tiszteletrõl szólt. Shanahan nyilvánvalóan kiakadt játékosa teljesítményén, és abban a pillanatban számára nem ugrott be jobb megoldás, mint Rex Grossman (QB) pályára küldése, egyben McNabb lehozása. Egyszerûen meg akarta mutatni, hogy ki a fõnök, még annak az árán is, hogy ezzel porba tiporja az irányítót. Ez pedig nem a rasszista, hanem a tekintélyelvû vezetõ védjegye.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások