A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
M-gel 970-250
Linea 300*300

BAJ VAN HOUSTONBAN

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Brian Cushing LB, Houston Texans

Erre utal, hogy a legjobb tavalyi újonc védõ, Brian Cushing erõs oldali linebackerként sokkal komolyabb feladatokat kap, mint 2009-ben. A játékos a 8. héten, amikor DeMeco Ryans (LB) szezonja egy Achilles-ín sérülés miatt véget ért, átkerült a középsõ posztra. Ezt követõen azonban ismét visszatért a szélsõ pozícióba, mondván, a line of scrimmage-hez közelebb talán hatékonyabb lehet Cushing, akitõl 2010-ben is nagy játékokat várnak.

A 10. forduló elõtt a linebacker azt nyilatkozta, hogy nem volt meglepve, amikor ismét az külsõ linebacker poszton találta magát. „Az edzõim is látták a frusztráltságomat. Minden rendben volt, nem éreztem, hogy bármi rosszul menne, de végig tudtam, hogy ennél többre vagyok képes. Most, hogy visszakerültem a Sambe (erõs oldali pozíció), végre ismét azt tehetem, amiben igazán jó vagyok: kihozhatom magamból a maximumot, és siettethetem a passzokat” – értékelte a helyzetet Cushing.

A Texans a secondary feljavítása érdekében a Miami waiverérõl megszerezte Jason Allen cornerbacket. Gary Kubiak fõedzõ sokat vár a korábbi elsõ körös védõtõl. „Nyilvánvalóan erõsödtünk a korábbi önmagunkhoz képest. Ha megkapjuk tõle az esélyt, hogy elõre lépjünk, õ is megkapja tõlünk az esélyt arra, hogy jobb játékossá váljon” – nyilatkozta a tréner. Allen idén hétszer lépett pályára a Dolphins színeiben, és a nyolcadik héten vesztette el a kezdõ pozícióját, amikor nem tudott lépést tartani a Bengals elkapójával, Terrell Owens-szel.

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások