A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Henkel 970*250
Lufi 300*300

GONDBAN A CARDINALS?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Beanie Wells RB, Arizona Cardinals

A csütörtöki edzésrõl is hiányzott Beanie Wells (RB), így felvetõdik a kérdés, hogy vajon játszani fog-e a vasárnapi, Seattle Seahawks elleni találkozón. Wells már két hete nem végez teljes értékû edzéseket, mivel – a Cardinals szerint – allergiás reakciói voltak egy injekcióval szemben, amit a jobb térdébe kapott. A futó a szezon elsõ két találkozóját kihagyta, mivel az említett térdét mûteni kellett. „Pihenõt adtunk Beanie-nek ma. Úgy gondolom, hogy úgy lesz, mint múlt héten, edzeni fog aztán majd meglátjuk holnap” – mondta pénteken a Ken Whisenhunt, a gárda vezetõedzõje. Wells egyszer próbálkozott futással a múlt vasránapi, Vikings elleni meccsen, de nem sok siker koronázta tettét, mínusz két yarddal zárult a play. Wells azt mondta szerdán, hogy teljes mértékben megérti edzõje döntését, miszerint pihennie kell még. „Múlt héten az edzõ elõhúzott a kalapból pár olyan dolgot, amire még nem voltam felkészülve. Úgy gondolta, hogy még nem állok készen arra, hogy kifussak a pályára és segítsem a csapatot. Személy szerint és sem vélekedek másképp. A múlt hét egy kicsit fura volt” – mondta tailback.

A kezdõ külsõ linebacker, Clark Haggans kénytelen volt az utóbbi két meccset kihagyni, mivel ágyéksérüléssel küszködött. Csürtökre kellõen felépült ahhoz, hogy edzhessen, igaz még koránt sem végzett teljes értékû munkát, de talán már elég jól van ahhoz, hogy ott lehessen a meccsen.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások