A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Heszperidák 970*250
Henkel 300*300

KI HITTE VOLNA?

finn wellness 640*360

A teltháznak köszönhetõen ismét több tízezer szurkoló élvezheti a Houston Texans elleni meccset az EverBank Fielden, a Jaguárok stadionjában. Mindkét gárda 4-4-es mérleggel vág neki a vasárnapi találkozónak, ami után egyik csapat mérlege biztosan rosszabb lesz, mint a másiké (kivéve, ha döntetlennel zárul a meccs, de most õszintén, ki fogadna erre?).

A szurkolók pedig értékelik a fentebb említett erõfeszítést, elég jegyet vettek ahhoz, hogy a csapat elkerülje a blackoutot, így a tévében is figyelemmel követhetik majd a találkozót a helyi fotelfocisták. A Jacksonville Jaguars zsinórban már öt hazai meccsén kerüli el a blackoutot, ami mindenképp meglepõ, ahhoz képest, hogy a szezon elõtt sokan leírták már õket. Ugyan Jack Del Rio széke többször megingani látszott a szezon során, de most úgy néz ki, hogy ha ideig-óráig is, de ez a szék stabilabb lett. A jövõ héten a McCoy által vezérelt vadiúj Browns látogat Jacksonville-be, így a 11. játékheti találkozó is nagyon izgalmasnak ígérkezik, így valószínû, hogy a jövõ héten is elkerülik a blackoutot. Gyorsan le is kopogom…

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások