A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
acapella 970×250
Roche 300*300

JUNIOR KUPA DÖNTÕ – Bõvül a repertoár

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A döntõn igazi amerikai focis hangulat várható, amit már a bevonulásnál megalapoznak a rendezõk, a mérkõzõ juniorokat egy kisebb show keretében, név szerint szólítják majd a küzdõtérre. A Himuszt hazánk egyik legismertebb jazzénekesnõje adja elõ acapella, majd átadja helyét a CKM csinos címlaplányának, hogy kezdõrúgásával õ nyissa meg a mérkõzést.

A félidõben is folytatódik az „amerikai focis” érzés. Irányítók és elkapók felszerelésben mérhetik össze tudásukat egy ügyességi játékok keretében – ígérik a házigazda rendezõk. Az irányítók távolságban és pontosságban mérkõzhetnek meg egymással. Míg az elkapók az óra ellen harcolhatnak egy ügyességi pályán, miközben a feléjük dobott labdákat is meg kell szelídíteniük. A legjobbak Under Armour ajándékokkal és Wilson Duke labdákkal gazdagodhatnak. (Jelentkezni: press@cowboys.hu email címen)

A díjátadón a magyar felnõtt bajnokság gyõztesei, a Budapest Wolves játékosai adják át az érmeket és a döntõ megkoronázásaként a kupát és az MVP díjat.

Az összes nevezett junior játékosnak ingyenes a belépés, míg csapatonként – és a csapatoknak – 15 fõs részvétel esetén félárú jegyeket tudnak biztosítani. Ha figyeled a naponta, a facebookon feltett kérdéseinket és helyest választ adsz rájuk, akkor belépõt nyerhetsz! 

Ha teheted kövesd Te is élõben a mérkõzést, ha mégse, akkor figyeld az oldalt friss hírekért!

2010. 11. 14. 13:00
Budapest, BOK Olimpiai Sportközpont, X. Vajda Péter utca
Belépõ: 1000 Ft
Az ügyességi játékra a press@cowboys.hu email címen lehet jelentkezni
Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások