A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Köki 970*250
Lake11-hja-300×300

CHAD-CSERE

acapella 640×480

Fotón: Chad Pennington QB, Miami Dolphins

A Miami nagyot kockáztatott, amikor nem hozta el Harris-t a waiver listáról, de végül mégis megszerezték a veterán CB-t. Mint utólag kiderült, a Houston Texans, a Detroit Lions és a Minnesota Vikings is érdeklõdött iránta, de végül Floridában kötött ki. A Miami a korábbi elsõ körös DB-t, Jason Allent rakta ki, hogy helyet csináljanak Harrisnek, aki komoly sérülésbõl tért vissza, és Green Bayben már nem tartottak rá igényt.

Ami viszont még ennél is nagyobb visszhangot kapott, az Tony Sparano döntése: a vezetõedzõ úgy határozott, hogy Chad Henne helyett Chad Penningtont játszatja majd a hétvégén. Pennington tavaly játszott utoljára NFL mérkõzésen, a harmadik hétig õ volt a Miami kezdõ irányítója, de megsérült a jobb válla és így az egész szezonra kidõlt.

A 11 éves tapasztalattal rendelkezõ veterán már azon gondolkodott, hogy visszavonul, de végül sikerült õt meggyõzni és maradt a Dolphinsnál, mint Chad Henne cseréje és mentora. A két QB egyébként nagyon jó baráti viszonyban van, Pennington sokat segített Henne-nek, de úgy látszik ez nem volt elég Tony Sparanonak. A HC szerint mindkét irányítónak vannak erõsségei és gyengéi, de most Penningtonra van szüksége a csapatnak.

Henne vezetésével a Miami támadósora mindössze 11 TD-re volt képes ebben a szezonban. Az irányító jól áll yardok tekintetében, de sokszor eladja a labdát és Brandon Marshallal sem olyan jó az összeköttetés a redzone-ban, mint azt elõzetesen várták. Sparano ettõl még nem mond le a fiatal QB-ról, számol vele a jövõben, de úgy érzi, most a csapat érdekei azt kívánják, hogy megpróbálják valahogy megcsípni a rájátszást és erre nagyobb esélyt érez, ha Pennington vezeti a támadósort. A HC elmondása szerint Henne csalódott volt a döntés miatt, de profiként elfogadta a hírt.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások