A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Újház 970*250
Linea 300*300

A PHILLY-FAKTOR

acapella 640×480

Fotón: Donovan McNabb QB, Washington Redskins

McNabb egy rádiómûsorban nevetségesnek nevezte azt az állítást, miszerint nem ismeri a csapat playbookját és ne tudná áthívni a játékokat a huddle-ben. McNabb az interjú nagy részében a leültetésérõl beszélt, de azért kijelentette, szeretné végre lezárni ezt az ügyet és továbblépni. Mármint nem a csapattól, csak a témát szeretné végre jegelni. Az irányító elmondta, ez már nem a gimi, megbeszélték a dolgot a fõedzõvel és megkapta a válaszokat amikre várt, reméli, õ kezd majd az Eagles ellen. Nem sértõdött meg, mint elmondta, volt már ilyen szituációban Philadelphiában és tudja hogyan kell kezelni.

Az ügy azonban nem ilyen egyszerû. Tény, hogy a szurkolók állandóan kritizálták és Reid is elküldte, miután már egyszer kinevezte kezdõnek 2010-re, de azért ennyire nem alázták meg. Merthogy kevés dolog lehet megalázóbb annál, mint ha Rex Grossmant hozzák be a helyedre és JaMarcus Russell-t hívják próbajátékra. Ha pedig ez még nem lenne elég Mike Shanahan is kitett magáért. Mielõtt válaszolt volna McNabb-nek négyszemközt, a sajtónak három indokot is adott arra, hogy miért hozta le a QB-t, de valószínûleg egyik sem volt igaz.

Mindenesetre a veterán irányító képes volt mindezeket a sérelmeket félretenni és most arra koncentrál, hogy másodszor is bebizonyítsa a Sasoknak, rossz döntés volt õt elengedni. Aztán a szezon végeztével, majd biztosan kiborul a bili és jön az egymásramutogatás, ahogy az ilyenkor lenni szokott, de addig mindenki mosolyog majd. Mindenesetre Arizonában és Minnesotában árgus szemekkel figyelik az eseményeket, hátha csurran-cseppen nekik egy franchise QB a fõvárosból. Ha viszont mégsem a tapasztalt ötös kezd majd, már jövõ héten jöhet a feketeleves, mert ahhoz még a tizenegy év alatt McNabb-be ivódott „Philly-faktor” sem elég, hogy elviseljen még egy ekkora megaláztatást. Kíváncsian várjuk tehát, hogy hétfõn ki fut majd ki a FedEx Fieldre a csapat élén.

Írta: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások