A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Tesa 970*250
Finn wellness 300×300

VESZÉLYBEN WHITEHURST VAKOLDALA

Acapella 640×480

Fotón: Russell Okung T, Seattle Seahawks

A Seahawks vezetõedzõje, Pete Carroll jelentette be, hogy bokasérülésébõl gyógyulgató left tackle-je, Russell Okung valószínûleg továbbra sem tud pályára lépni. A két héttel ezelõtt kiesõ Okung mellett múlt héten Ben Hamiltonról (LG) derült ki, hogy agyrázkódásának köszönhetõen az idény hátralévõ részét már pályán kívül tölti. A hiányzók számának hirtelen növekedése miatt a ’Hawks-nak Chester Pitts-et kell az LT posztra mozgatnia, ahol a játékos már 2005 óta nem járt. Mivel Tyler Polombus – a csapat elsõ három mérkõzésén left tackle-t játszó falember – szintén sérült (térd), Mike Gibsonnak kell beugrania a bal oldali guard helyére, bár Polombus is beöltözik, ha mindenképp szükség lenne rá.

„Russell szereplése meglehetõsen kétséges” – nyilatkozta Carroll, majd így folytatta: „Tyler egyelõre jól halad a felépüléssel, de valószínû, hogy csak közvetlenül a meccs elõtt dõl majd el, hogy ténylegesen mennyit várhatunk tõle.”

A Seattle a védõfalban is sérülésekkel küzd, úgyhogy igazi jó hír, hogy Mike Williams (WR) ismét edzeni kezdett.

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások