A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Henkel 970*250
Henkel 300*300

A 10 LEGJOBB FANTASY PÁROSåTÁS – 9.hét

Acapella 640×480

Fotón: Anquan Boldin WR, Baltimore Ravens

Drew Brees QB, Saints. Ellenfél: Panthers. 600 yard felett passzolt összesen az utóbbi két meccsükön. Az ellenfelüknél hiányzik a jó passzsiettetés, jól fognak menni a dolgok, ha minden igaz.

Reggie Wayne WR, Colts. Ellenfél: Eagles. Nem minden idõk legjobb párosítása, de az Eagles CB-k távolról sem a legjobbak, szóval nyugodtan kezdetheted.

Jamaal Charles RB, Chiefs. Ellenfél: Raiders. Charles tavaly 103 yardot és 1 TD-t szerzett ellenük, és eddig fantasztikusan játszik.

Rashard Mendenhall RB, Steelers. Ellenfél: Bengals. A Cincinnati nagyon sebezhetõ a futásokkal szemben, kezdesd csak Mendenhallt ha szükséged van rá.

Tony Gonzalez TE, Falcons. Ellenfél: Buccaneers. Tavaly 113 yardot szerzett ellenük, biztos választásnak tûnik.

Brandon Marshall WR, Dolphins. Ellenfél: Ravens. A Baltimore másodvonala engedte az utóbbi négy meccsen a legtöbb fantasy pontot.

Anquan Boldin WR, Ravens. Ellenfél: Dolphins. A Miami eléggé szenved a passzok ellen, és az összes cornerback-jük verhetõ.

New York Jets védelem. Ellenfél: Lions. Stafford nem valami jól bírja ha siettetik, könnyen dobhat ebbõl interceptionöket. Megéri ezért kezdetni.

Greg Jennings WR, Packers. Ellenfél: Cowboys. A Dallas másodvonala szenved a kiélezett szituációkban, és Rodgers is mostanában rá támaszkodik a legjobban.

Sebastian Janikowski K, Raiders. Ellenfél: Chiefs. Vezeti a ligát 25 kísérletével és 19 értékesített mezõnygóllal. Kell ennél több?

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások