A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Gancia 970*250
Stihl-hja-300×300

TRÜKKÖS MARAD A JETS

Acapella 640×480

Még szinte be sem melegedtek a játékosok a Packers ellen vívott mérkõzésen, Steve Weatherford (P) és a speciális csapat vezére, Mike Westhoff máris fake punton gondolkodott, miután hiányosságot fedeztek fel a Green Bay falának jobb oldalán. Westhoff már az elsõ negyed közepe táján fake puntot akart hívni, de letett róla, amikor Mark Sanchezt 3rd & 9-es szituációban sackelték (amivel még 9 yardot veszítettek). Ennek ellenére a punter mégiscsak a futás mellett döntött, és így is csupán 1 yarddal maradt le a 1st downról.

A kivételesen atletikus Weatherford kétszer futott 2009-ben, 26 illetve 16 yardot hozva a new yorkiaknak. Egyik forrásunk szerint a gárdának semmiképp sem fogja elvenni a kedvét a trükkös play-ektõl az, hogy az idei elsõ próbálkozásuk nem sikerült. A következõ alkalommal viszont már az edzõnek is tisztában kell lennie vele, hogy mi is következik.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások