A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Perfect Look 970*250
Becmol 300×300

SENKI GYÕZELME

Acapella 640×480

Sokakat meglepetésként ért, hogy idén a Crushers sorait a (idén összesen két meccsen szereplõ) Gyõr Sharks játékosai erõsítik. 11 kék sisakot tudtunk összeszámolni a zöld-fehér nyugati csapat soraiban és a Cápák végig meghatározó szerepet játszottak a mérkõzés során. Cserjés Károly, a Sharks egyik edzõje irányította a a támadást és jónéhány alkalommal zendült fel Grátz Vilmos jellegzetes hangja is a pálya szélérõl. 

Schwarz Ferenc a Gyõr veterán futója nagyon sokszor megtalálta az Eagles 44-es frontján tátongó lyukakat és ezekkel a futásokkal hozzá is segítette a Crushers-t a korai vezetéshez. Azonban gyakran úgy tûnt, hogy a backfield összeomlik amint szombathelyi kézbe kerül a labda. Az Eagles az elsõ félidõ során legalább háromszor komoly mínuszokban vitte le a Crushers irányítóját vagy futóját. Az elsõ félidõben a Sasok védelme 8 ponton tartotta a Crushers-t, de a második félidõben már nem tudtak megálljt parancsolni az úthengernek. 

Hiába volt lélekben a pályán a védelem egy darabig, a budapesti támadás rendre elhalt a kék-zöld masszában. Berzai Lajos DT egyszerûen felzabálta az Eagles centerét. Nagyon jó tempóban ért oda a futásokra és néha úgy rátolt egy-egy offensive falembert az irányítóra, hogy az nehezen tudta csak leadni a handoff-ot, sõt egyszer földre is került a snap utáni pillanatban. Egyedül Elek Ádám WR megvillanásai voltak említésre méltóak az Eagles oldalán. Láthatóan a legkérdésesebb szituációkban is megbízott benne az edzõi gárda és olyan kamikaze feladatokat kapott, mint egy fake-punt futás negyedik és 15-nél, amit sikeresen teljesített is. Bátrabban és sikeresebben is passzolt a budapesti gárda mint a Crushers, de ez a végeredményen nem látszott meg. 

A harminc-nullás végeredmény nem sokakat lepett meg a múlt heti Crushers debütálás után, de nagyon úgy tûnt, hogy a gyõzelemnek senki sem örült. A Sharks játékosainak ez csak egy kis gyakorlási lehetõség, a Crushers pedig tudja, hogy jövõre a gyõri húzónevek nélkül nehezebb dolguk lesz még a legalsó ligában is.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások