A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Köki 970*250
Praktiker 300*300

BESZÉLGETÉS MATT CASSELLEL – 2. rész

acapella 640×480

Fotón: Matt Cassel QB, Kansas City Chiefs

Nnamdi Asomugha (CB – Raiders) hétvégi pályára lépése kétséges. Befolyásolja ez valamennyire a felkészüléseteket?

Hétrõl hétre figyeljük azokat a dolgokat, amikbõl elõnyt kovácsolhatunk –  legyen szó a játékosokról, vagy bizonyos sémákról. Az edzõk is megpróbálnak a legjobb tervvel elõállni, hogy sikerre vigyék a csapatot.

Mi a véleményed Randy Moss-ról (WR – Titans)?

Nagyon tisztelem Randy-t. Csapattársak voltunk néhány évig és imádtam körülötte lenni. Igazi profi játékosként viselkedett, aki hihetetlenül küzdött és mindig nagyszerû munkát végzett. Csak jó dolgokat tudok mondani róla, és kívánom neki a legjobbakat.

Nem javasoltad Scott Piolinak vagy Todd Haley-nek, hogy szerezzék meg neked a srácot?

Nem az én feladatom eldönteni, hogy kit hoznak ide. Persze tudom, hogy Randy jó srác és az ember örökké azt mondja, hogy „akarom ezt a fickót a csapatomba” (nevet), de akkor sem az én dolgom ezt eldönteni. Nekem most arra kell koncentrálnom, hogy felkészüljek az Oakland Raiders ellen és a lehetõ legjobb formámat adjam.

Milyen volt Moss a pályán kívül?

Vicces. Imádott viccelõdni, sokat szórakoztunk rajta.

Szerinted lehet kulcsfontosságú a vasárnapi meccs még akkor is, ha csak a szezon felénél járunk?

Teljes mértékben sorsdöntõ összecsapás lehet. Elég ha csak megnézzük a gyõzelem-vereség mutatókat és a divízión belül elfoglalt helyeinket. Ez lesz az a meccs, ami vagy kiemel minket a többiek közül, vagy visszahúz a versenybe.

Mit tudsz mondani Jon Asamoah-ról (C/G) és múlt vasárnapi játékáról?

Asamoah kiváló munkát végzett. Beugrott és tökéletesen sikerült alkalmazkodnia a játék ritmusához. Sajnos Ryan Lilja (G) – sérülése miatt – nem tudott játszani, de Jon ott volt. Sosem tudhatja az ember, hogy mit várhat egy olyan újonctól, aki elõször lép pályára, de Asamoah óriási jellem, aki hihetetlen nyugalommal oldotta meg a feladatát.

Mit gondolsz, sokat segít neki, hogy veterán játékosokkal van körbevéve?

Biztos vagyok benne, hogy rendkívül kényelmesen érzi magát az olyan veteránok között, mint Casey Wiegmann (C), vagy Brian Waters (G). Jon nagyon magabiztos és ez a játékán is meglátszik.

A közeledõ meccs a két legjobb futójátékkal rendelkezõ támadósor összecsapása lesz. Nem izgulsz, hogy melyik gárda szerepel majd jobban a futások terén?

Mindig izgulok, de a futásaink sikeressége azzal indul, hogy odafigyelek a lábmunkámra, a labdaátadásra, valamint arra, hogy jól játsszam el a beugratós play-eket és jól blokkoljak, ha kell.

A legutóbbi 119 passzodból egyet sem adtál el. Mit gondolsz errõl a sorozatról? Gondoltad volna, hogy ilyen sokáig kihúzod interception nélkül?

Csupán igyekszem jól végezni a munkám, amihez az is hozzátartozik, hogy odafigyelek a labdára. Sikerült idáig eljutnom, ami azt bizonyítja, hogy rendesen elvégzem a feladatom. Remélem tovább folytatódik a sorozat, de nem igazán gondolok erre. Csak arra figyelek, hogy teljesítsem a rám rótt feladatot, hogy esélyünk legyen meccseket nyerni.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások