A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Henkel 970*250
Köki 300*300

REMÉNYKEDNEK OAKLANDBEN

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Nnamdi Asomugha CB, Oakland Raiders

A liga (véleményem szerint) legjobb cornere eddig egy edzést hagyott ki, mert a Seattle Seahawks elleni meccsen meghúzódott a jobb bokája. A csapat vezetõedzõje, Tom Cable korábban azt mondta, hogy a CB képes lesz majd pályára lépni a kulcsfontosságúnak számító AFC Dél csatában, amikor a Kansas City Chiefs látogat majd az oaklandi stadionba. „Egyre jobban van és már nagyjából rá tud lépni. Beszéltem vele ma reggel, de majd meglátjuk, hogy mi lesz vele a következõ napokban. Jelenleg mindent megteszünk azért, hogy ne kelljen lábra állnia” – mondta a vezetõedzõ.

Asomugha a ’Hawks elleni meccs negyedik negyedének elején sérült meg, mikor rálépett Golden Tate (WR) lábfejére. Le kellett segíteni a pályáról, mert önállóan nem tudott lesétálni. Bevitték az öltözõbe és már nem is tért vissza. Így a Radiers két kezdõ cornerbackje nélkül maradt a meccse hátralévõ részében, hiszen Chris Johnson sem játszott, köszönhetõen az október 24-én szerzett sérülésének. Az már biztos, hogy Johnson már játszat a Chiefs meccsen, a héten már az elsõ számú csapattal edzett. Asomugha helyén Stanford Routt edzett, de múlt vasátnapi meccsen Asomugha helyét átvevõ Jeremy Ware is a védelemmel gyakorolt.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások