A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Perfect Look 970*250
Acapella 300×30

A HÓNAP ÚJONCAI

acapella 640×480

Fotón: Sam Bradford QB, St. Louis Rams

Minden évben kiosztják a Hónap Újonca díjat, amit mindig egy támadó, illetve egy védõ újonc kap meg az adott hónapban mutatott teljesítménye után. Az októberi hónap két legjobb újonca Sam Bradford és Ndamukong Suh volt. Teljesen véletlenül (tényleg) tegnap épp Ndmaukong Suh eddigi játékáról szóltam pár szót, így vele kapcsolatban már nem szaporítanám a szót, a cikk megtalálható a tegnapi hírek között. Inkább az idei 1/1 pickkel kapcsolatban osztanék meg néhány gondolatot.

Épülõben van a St. Louis-i franchise, ebben pedig óriási szerepe van az idei draft 1/1 pickjének, aki Sam Bradfrod névre hallgat. Két hónapnyi ideje volt arra, hogy beleszokjon az NFL alapszakaszban tapasztalható atmoszférájába és bátran ki merem jelenteni, hogy tökéletesen sikerült beilleszkednie. Eddig 11 TD-t dobott annak ellenére, hogy a csapatból folyamatosan potyognak ki az elkapók. Már 1674 dobott yardnál tart, ami azért figyelemre méltó, mert az NFC Nyugat nagy öregje, az idõtlen idõk óta Seattle-ben tanyázó Hasselbeck is csupán 6 TD-t és 1411 yardot dobott. Interceptionök tekintetében is elég jól áll az újonc QB (8 INT). A zsebben is elég jól mozog, de az sem esik nehezére, ha ki kell bújni a támadók gyûrûjébõl, talán ennek is köszönhetõ, hogy csupán 17 alkalommal sackelték. Bár az igazat megvallva érik kritikák amiatt, hogy túl korán mozog ki a zsebbõl.

A szenvedõ Rams-bõl egy olyan gárda lett Bradford vezérletével, mely ha hasonlóan fog játszani a hátralévõ meccseken, akkor könnyen felérhet csoportjának az élére.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások