A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Lufi 970*250
Köki 300*300

VEZÉR

acapella 640×480

Fotón: Mike Singletary HC, San Francisco 49ers

Bevallom, a Denver @ 49ers találkozónak csak az nfl.com-on fellelhetõ összefoglalóját láttam, de nagyon tetszett amit a 49ers ifjoncától, Troy Smith-tõl láttam. Alex Smith gyalázatosan játszott eddig, cseréje, Carr sem volt jobb, aztán Alex Smith lesérült, így a csapat már Troy Smith-szel érkezett a londoni meccsre. Nem sok jót vártam a csapattól, teljesen idegen környezetben csapott össze a két gárda, de ez nem nagyon zavarta Troy-t. Az összefoglalóba összevágott felvételeken nagyon jól mozgott, átlátta a helyzetet, és nem mellesleg gyõztesként sétálhatott be az öltözõbe a negyedik negyed után.

Tehát gyõzelemre vezette a csapatot. Így Singletary megkapta a hõn áhított dolgokat: gyõzteseket és egy vezért. Mindkettõre nagy szüksége van a csapatnak, így a mester már közölte is a jövõre vonatkozó terveit, melyek szerint Troy Smith lesz a numero uno QB. Olyan vezéralakot lát a korábbi Heisman Trophy gyõztesben, amilyet nem látott a most kificamodott vállal pihenõ Alex Smith-ben: „[…] úgy gondolom, hogy egy irányítónak legyen nagyszerû karja és esze, legyen jó a lábmunkája, de a vezéregyéniség az, ami összetartja a csapatot, még úgy is, ha tisztában vannak vele a játékosok, hogy lesznek még ínségesebb idõk” – mondta Singletary.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások