A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Henkel 970*250
Polacsek 300*300

HÁROM FALEMBERREL KEVESEBB

Acapella 640×480

Fotón: Red Bryant DE, Seattle Seahawks

Harminchárom. Ennyi pontot szerzett az Oakland Raiders vasárnap, mikor a ’Hawks látogatott el hozzájuk. Darren McFadden és társainak a liga második legjobb futás elleni védelmével kellett szembeszállnia és nem hátráltak meg, sõt. Szerte-szét futották és nem mellékesen passzolták a seattle-védelmet. Egy hajszál hiányzott ahhoz, hogy ne Pete Carroll csapatát kiáltsam ki A Hét Vesztesének. A megalázó vereség során a Seahawks csupán három pontot szerzett, és ha a kevés pont miatt nem lettek volna elkeseredve a szurkolók (amit én kizártnak tartok), akkor a következõ hír hallatán biztosan padlót fognak majd: Red Bryant (DE) és Ben Hamilton (OG) szezonjának lõttek. Bryant térdére Chris Clemons (DE) esett rá egy play során, és az esetnek Bryant látta kárát. Két társa támogatta le a pályáról, aki látta az esetet az már biztos lehetett benne, hogy nem egy szimpla sérülésrõl lehet szó. Ben Hamilton pedig agyrázkódást szenvedett, õ sem tért vissza már vissza a pályára.

Colin Cole is megsérült, õt pedig Savii fogja helyettesíteni NT poszton, ha arra kerülne a sor.

A védõ helyét a 49ers volt elsõ körös pickje, Kentwan Balmer (DE) fogja átvenni, Hamilton posztjára pedig a térdmûtétjébõl felgyógyult Chester Pitts érkezik majd, akitõl nagyon sokat vár Carroll és stábja. Ezzel az OL játékos cserével a támadófal idén már az ötödik különbözõ variációban fog pályára lépni a New York Giants ellen. Apropó, Giants meccs. A liga egyik legrosszabb támadófalának igen össze kell kapnia magát, hogy az Óriások ne lépjenek rá a hétmérföldes csizmával Hasselbeck nyakára, akit a Raiders is nyolc alkalommal sackelt. A Giants védõk pedig nem arról híresek, hogy vigyáznak az ellenfél irányítójára, mint a hímes tojásra. Már idén is parkoló pályára tettek egy pár irányítót.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások