A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Perfect Look 970*250
Perfect look 300*300

SHANAHAN FURCSA DÖNTÉSE

Acapella 640×480

Fotón: Donovan McNabb QB, Washington Redskins

Mint az ismeretes, a fõvárosi alakulat 6 pontos hátrányból indíthatta utolsónak vélt támadását, és amennyiben touchdownig jutnak, úgy gyõztesen hagyhatták volna el a Ford Fieldet. McNabb backupja, a pályára küldött Rex Grossman (QB) azonban gyorsan lerendezte az esélyeket, mivel a tavalyi bajnokság kezdete óta mindössze 9 passzt elhajító irányító rögtön az elsõ snapnél elvesztette a labdát, amelyet a Detroit nagyszerû újonca, Ndamukong Suh (DT) touchdownig hordott vissza, megnyerve a meccset a hazaiak számára.

A java azonban csak ezután kezdõdött. Mikor Mike Shanahant a sajtó képviselõi arról faggatták, hogy mire fel volt a váratlan húzás, a tréner halálos komolysággal úgy válaszolt, hogy McNabb szív-érrendszeri állóképességével voltak problémák. Kifejtette, hogy véleménye szerint a karmester nem bírta volna az a megterhelést, amely azzal jár, hogy idõkérés nélkül egy kétperces, szinte egészpályás drive-ot bemutatva kell a találkozót megnyerni.

Az elsõ, aztán a sokadik hallásra is egészen hihetetlennek tûnõ magyarázat minden bizonnyal sokaknál kivágta a biztosítékot, de az érintett McNabb ezzel megpróbált a legkevésbé foglalkozni. „Megkérdezhetik ezeket a srácokat, hogy milyen a munkához való hozzáállásom. A munkamorálomat vagy az általam diktált tempót eddig sosem kérdõjelezte meg senki. Most viszont különféle gondolatok kavarognak bennem” – értetlenkedett az irányító.

Mindenesetre Shanahan hálás lehet, hogy az elmúlt fordulóban volt egy edzõ, aki ügyetlenségével és határozatlanságával magára vonta Amerika figyelmét, így kisebb rivaldafényt hagyva a Redskins vezéreinek. Állítólag Washingtonból már elindult a mindezt megköszönõ ajándékkosár Minneapolis irányába.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások