A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Újház 970*250
Roche 300*300

RANDY MOSS A TITANS-BAN!

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Randy Moss WR, Tennesse Titans 

Randy Moss karrierjét Minnesotában kezdte, ahonnan két szezon erejéig átköltözött Oaklandbe, hogy aztán visszamehessen az USA keleti felébe a Patriots-hoz, ahonnan nemrégiben Belichik ebrudalta ki a nagyszájú WR-t. Boldog lehetett, visszafogadta a régi csapata a Vikings személyében, azonban boldogsága igazán rövid ideig tartott, az ottani vezetõedzõ is megelégelte viselkedését és kirúgás lett a vége. Aztán jött a hír, hogy a Rams nem kíváncsi az elkapóra, így Jeff Fischer és csapata karolta fel szegény, árva Randy Moss-t, aki most már harmadik csapatánál tart a 2010-es szezonban. Lehet megtenni a tippeket, hogy itt vajon meddig fogja bírni a cérnát a csapat, az edzõi stáb és a szurkolói tömeg.

Ugyan Moss még azt mondta tegnap, hogy neki bizony gyûrû kell (mármint Super Bowl gyûrû) és ha nem olyan csapat tart igényt rá, aminek reális esélye van a Super Bowl megnyerésére, akkor õ képes lesz akár meccseket is kihagyni a megfelelõ ajánlatig. Egyes hírek szerint még a New York Jets-hez is ellátogatott, mondván, hogy úgy sincs olyan elkapójuk, aki elkapná a nagy, mélységi passzokat. De hiába a látogatás, és a kívánságok, húsz csapat döntött úgy, hogy nem kell Moss, de a listán a 22. helyen tanyázó Titans nem teketóriázott, és leigazolta a WR-t.

Azonban várnunk kell rá még egy pár napot, hogy Moss-t Titans mezben lássuk játszani, ugyanis a csapat épp pihenõn van, hogy aztán tovább folytassa a harcot divíziójában és azon kívül is.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások