A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Becmol 970*250
Heszperidák 300*300

KÖVETKEZÕ MEGÁLLÓ: BUFFALO

Acapella 640×480

Fotón: Shawne Merriman OLB, Buffalo Bills 

A történt jóval kisebb visszhangot kapott, mint a Randy Moss-féle cut és szerzõdtetés, de azért nem felejtkezünk meg róla. Már hónapok óta benne volt a levegõben a cut, de csak a elbukott fizikai felmérõ után mondták ki a csapat vezetõi a végleges döntést, melynek értelmében az OLB felkerült a waiver claim listára. Ezzel pedig elindultak a találgatások, hogy melyik csapat érzi majd szükségesnek a védõ leigazolását. A csapatok meghatározott sorrendben várnak ilyenkor a lehetõségre, hogy igényt nyújtsanak be egy-egy játékosra. A waiver claimre várakozó csapatok listáján a legelsõ helyet a Buffalo Bills foglalja el, mely a hírek szerint le is csapott Merrimanre. Az más kérdés, hogy a védõ örül-e, hogy egy szenvedõ gárdához kerül, ahol nem túl sok jóra számíthat – bár kétségkívül javíthatna a gyenge passzsiettetésen.

A védõ sajnos az utóbbi idõben nagyon nem volt formában és egyáltalán nem hozta a várt teljesítményt, remélhetjük, hogy a Bills-ben megrázza magát és megmutatja, hogy miért is volt õ az egyik legveszedelmesebb pass rusher.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások