A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Henkel 970*250
Tesa 300*300

WHISENHUNT A FELELÕS

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A fõedzõ most éppen ott tart, hogy el sem tudja dönteni, melyik rossz, vagy legalábbis nem elég jó megoldást válassza a kettõ közül, ami viszont biztosan kijelenthetõ, hogy nem John Skelton fog kezdeni a Pintyeknél. Whisenhunt elmondása szerint elõbb videóznia kell a döntéshez, szeretné megvizsgálni mindkét irányítója játékát, illetve arra is kíváncsi, hogy a következõ ellenfél, azaz Vikings ellen melyik QB lenne hatásosabb. Ezután jön csak a beszélgetés a csapat vezetõivel, majd zárásként Hall-al és Anderson-nal is szeretne társalogni. A fõedzõnek minden bizonnyal nem jut majd elég ideje a gárda többi részére, mert az elõbb felsorolt dolgok alapos elvégzésére talán még egy hónap is kevés lenne, nem hogy egy hét.

Persze Whisenhunt csak magára vethet, ott volt az egész holtszezon a döntésre, õ mégsem tudott lépni. Már akkor sejthetõ volt, hogy ezen a Pinty-szezonon már csak a csoda segíthet, amikor az utolsó pillanatban, szeptember 4-én vágta csak ki az addig biztos kezdõnek tartott Matt Leinartot. Így utólag még azt is meg merem kockáztatni, hogy a HC ráadásul rossz döntést is hozott, ugyanis Hall és Anderson annyira egyformán és elbizonytalanítóan ugyannyira gyenge jelenleg, hogy még a korábbi elsõ körös pick is befért volna a kezdõ pozícióért vívott harcba (csak sajnos a fizetése már nem). Mindenesetre a balkezes Heismann-gyõztes már Schaub helyetteseként a Texansnál dolgozik, így Whisenhuntnak a jelenlegi hozzávalókból kell megfõznie azt, amit majd meg is kell ennie.

A körülményeket ismerve igazából valóságos csoda, hogy a Cards csak egy gyõzelemmel van lemaradva az NFC West rájátszást érõ (és minden valószínûség szerint egyetlen rájátszást érõ) helyétõl. A gond csak az, hogy a két éve még nagydöntõt játszó csapat tele van olyan tehetségekkel, akik kárba veszhetnek, ha rövid idõn belül nem rendezõdik a QB-kérdés Arizonában. Larry Fitzgerald, Steve Breaston, Beanie Wells és Tim Hightower sokkal többet érdemelne és most még csak a legreprezentatívabb játékosokat említettem és csak a támadók oldaláról. Igazából Anquan Boldin hozott jó döntést, amikor elhagyta a süllyedõ hajót és Baltimore-ba igazolt, a többieknek végig kell csinálni ezt az évet, akárhogy is sikerül.

Egyébként úgy érzem, amellett, hogy tényleg nem szerepelnek idén elég jól, meg kell védenem Hallt és Andersont, hiszen a bizonytalanság a legrosszabb egy irányítónak. Egyikük sem tudott a holtszezonban a kezdõkkel készülni, egyikük sem lehet biztos az állásában és ez nagyon visszavetheti õket. Az állandó váltogatás, cserélgetés pedig csak ront a helyzeten, így Whisenhunt szerintem csak tetézi bajt, ahelyett, hogy a végsõ megoldáson dolgozna. Véleményem szerint ez ebben a szezonban a Cards rájátszásába, a fõedzõnek pedig az állásába kerülhet.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások