A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Praktiker 970*250
Újház 300*300

STEVEN JACKSON EGYEDI MÓDON ÜNNEPELT

finn wellness 640*360

Fotón: Steven Jackson RB, St. Louis Rams

Steven Jackson a hét közben ujjmûtéten esett át, de ez sem tántorította el attól, hogy pályára lépjen a Panthers ellen. A kétszeres Pro Bowler futó elõzõ héten döntötte meg a nyolcvanas évek sztárjának, a Hall of Fame tag Eric Dickersonnak csaknem húszéves rekordját. Dickerson a Ramsnél töltött négy szezonja alatt (statisztika vadászoknak egészen pontosan négy év és három mérkõzés alatt) 7245 yardot szorgoskodott össze, Jacksonnak most ezt sikerült túlszárnyalnia.

A rasztahajú futó örült a csúcsdöntésnek, de valahogy szeretett volna megemlékezni a nagy elõdrõl, így a bemelegítés során a Dickerson (és Kareem Abdul Jabbar) védjegyének számító, teljesen átlátszó plasztikszemüveget viselt. Amikor Dickerson fülébe jutott az eset, rögtön sms-ezett és megköszönte a gesztust az újdonsült rekordernek, aki csak azt sajnálta, hogy nem hordhatta egész meccsen a különleges szemüveget. Vigaszként viszont a Rams nyerni tudott a Panthers ellenében, így 4-4-es mérleggel áll a csoport második helyén, igaz, Jackson csak 59 yardot tudott hozzátenni a diadalhoz.

A meccs hõse ezúttal Sam Bradford volt, aki fantasztikus újoncévet produkál, még úgy is, hogy szinte az egész kezdõ WR-corp lesérült körülötte. Ha a Kosok így folytatják, a 2004-ben draftolt támadónak talán sok év után esélye lesz a rájátszásban is pályára lépni. Jackson magasan kiemelkedik a veterán futók közül, a hetedik szezonját – szó szerint – futó RB pillanatnyilag talán az egyetlen, aki ennyire konzisztens tud lenni a mai, rövid élettartamú running backek között. A szurkolók már a teljesítménye miatt is imádják, de az ilyen gesztusokkal, mint hogy mûtét után is vállalta a játékot, illetve hogy azokban a pillanatokban sem feledkezik el a legendás elõdökrõl, amikor önmagát kellene ünnepeltetnie, az összes NFL-rajongó tiszteletét kivívja!

Forrás: ProFootballTalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások