A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Gancia 970*250
Tesa 300*300

MOST VAGY SOHA

acapella 640×480

Fotón: Brett Favre QB, Minnesota Vikings

Brett apó 292 mérkõzésen volt zsinórban kezdõ és már négy hete azzal van tele a média, hogy most bizony meg fog szakadni a nagy sorozat. Elõször a Jets elleni vereség után pedzegették, hogy olyan rossz állapotban van a dobó keze, hogy nem tud majd játszani, mégis a 41 éves QB futott ki a Tehenészek ellen. Múlt héten aztán a Green Bay védõsora gyalulta le úgy, hogy a sajtótájékoztatóról már csak segítséggel tudott távozni, ekkor már a többség biztosra vette, hogy kettõs bokacsont töréssel nem játszik majd, de valahogy sikerült mégis összedrótozni.

Favre tehát valósággal kísértette a sorsát, de végül mégsem a könyöke, vagy a bokája mondta fel a szolgálatot, hanem egyszerûen kiütötték. Habár nem sikerült õt sackelni a hazafiaknak, folyamatosan siettetve játszott, nem egyszer le is ütközték a labda elengedésének pillanatában. Az egyik ilyen alkalommal viszont nem volt szerencséje, a rá törõ védõ, Myron Pryor ugyanis a sisakjával olyan szerencsétlenül találta el, hogy felszakadt az álla. Az öregen látszott, hogy minden koncentrációjára szükség volt, hogy felálljon ebbõl a szerelésbõl, de a körülményekhez képest jól játszotta az egészségest, alig lehet észrevenni, hogy kissé bizonytalan volt a mozgása a pályáról lefelé. A hatalmas hitet elnézve a felszakadó állcsúcs a legkisebb probléma, csoda lenne, ha nem lenne agyrázkódása is. Igaz, hogy Favre már számtalanszor játszott agyrázkódással pályafutása során, de most az új szabályok alapján nem léphet pályára, csak ha a liga által kijelölt orvosok szerint is alkalmas a játékra.

Childressnek tehát itt a megfelelõ alkalom, hogy a tavaly szinte csak térdelgetésre használt Tarvaris Jacksont is újra kipróbálja kezdõként. T-Jack vasárnapi beugrása fantasztikusra sikerült: elsõ két átadásából egy TD-t és egy sikeres két pontos próbálkozást csinált, majd késõbb volt még egy szép futása is. Mivel a Vikings szezonjának úgy tûnik, hogy vége, az sem lenne logikátlan lépés, ha Favre már vissza sem térne a kezdõbe, de ehhez persze Childressnek egy nagyon bátor lépést kellene meghozni: leültetni a 41 éves rekordert már az Arizona elleni mérkõzésen, akár a sérüléseire hivatkozva. A Cardinals idén gyenge formát mutat, így nyugodtan neki lehetne menni a mérkõzésnek Jacksonnal is, bár az is lehet, hogy Favre-nak akkora szava van Childress-szel, a csapattal és igazából az egész ligával szemben, hogy legközelebb is pályára léphet. Ennek elsõ lépéseként az öreg már a sajtótájékoztatón is megjelent, nyolc öltéssel az arcán és arról beszélt, hogy készen áll a jövõ heti meccsre. Mivel tudjuk, hogy mennyire szeret primadonnáskodni, és napokon keresztül kétségek közt tartani a rajongókat, nagyon gyanús, hogy most azonnal kijelentette, hogy semmi baja. Talán mégiscsak van ott egy kis agyrázkódás, amit szeretne eltitkolni a liga elõl. Kérdés, az idei szigor mellett ez vajon összejön-e neki?

Forrás: ProFootballTalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások