A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Polacsek 970*250
Perfect look 300*300

MAJDNEM TÖKÉLETES

Acapella 640×480

Fotón: David Garrard QB, Jacksonville Jaguars

Garrard azok után, hogy múlt héten még sérülés miatt nem tudott pályára lépni a Kansas ellen, ezúttal 4 TD passzt adott és jegyzett egy futott hatpontost is. Ha ez még nem lett volna elég, a korábban sokat kritizált QB 21 passzából 17 pontos volt, ennek köszönhetõen pedig a 3 elszenvedet sack és az elvesztett fumble sem tudta lerontani annyira a statisztikáit, hogy ne zárjon 150 felett. Utoljára szinte pont 11 hónappal ezelõtt sikerült egy irányítónak a tökéletes osztályzatot elérni, akkor Drew Brees-nek sikerült a bravúr. Ami azonban a kiváló egyéni teljesítménynél is fontosabb, hogy a Jacksonville fölényes gyõzelmet aratott a Dallas felett, amelyet ismét csak a garbage-time-ban tudott tenni azért, hogy a vereség csak nagyarányú és ne megalázó legyen.

A Jags irányítója mellett Mike Sims-Walkernek és Maurice Jones-Drewnak is nagy napja volt. Elõbbi 153 elkapott yarddal és 1 TD-vel pályafutása legjobb teljesítményét nyújtotta, utóbbinak nem sikerült a pontszerzés, de 135 futott yarddal így is sokat segített csapatának. „MJD” volt idén a negyedik futó hét mérkõzés alatt, aki 100 yard fölé jutott a Dallas ellen, ami azért meglepõ, mert tavaly a Tehenészek tizenhat alapszakasz meccs alatt egyetlen RB-nek sem engedték meg ezt.

Garrard tehát sérülésébõl visszatérve bebiztosította kezdõ pozícióját, de a Jags így is maradt 4-4-es mutatóval az utolsó helyen a csoportban. Jövõ héten viszont pihennek, így a Dallas ellen vett lendületet két héten keresztül kell megtartaniuk. A Cowboys ugyanakkor 1-6-al végleg elföldelheti a szezont, a Wade Phillips távozásával kapcsolatos pletykák pedig újra felerõsödhetnek, tekintve, hogy az utóbbi meccseken már a fõedzõ által gardírozott védelem is katasztrofális, nem csak a támadósor.

Írta: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások